Responsive Menu
Add more content here...


Florin Petruş şi Dan Fărcaş, pe locul 1 la un turneu internaţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 67 views
A+A-
Reset

Competiţia de tenis de masă “Ping pong fără frontiere” s-a desfăşurat la Tăşnad, iar la start au fost mai mulţi tenismeni din Sălaj. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de echipa de seniori formată de Florin Petruş şi Dan Fărcaş, locul 1 pe echipe


Tenisul de masă din Zalău încă respiră. Încep să reapară rezultatele, iar secţia are câţiva sportivi de perspectivă. Tinerii tenismeni şi-au demonstrat calităţile şi la turneul internaţional “Ping pong fără frontiere”, desăşurată la Tăşnad la finele săptămânii trecute. CSM Zalău a fost reprezentată la categoriile de vârstă U9, U11, U13 şi seniori.

Daniel Bălănean a reuşit să obţină locul 2 la U9, în timp ce Rareş Ilieş s-a clasat pe locul 3 la U11. Pe podium au urcat şi David Bălănean, alături de Ştefan Vid, ambii fiind pe locul 3 la U13.

Cel mai bun rezultat din rândul sălăjenilor a fost obţinut de echipa Florin Petruş – Dan Fărcaş. Cei doi au obţinut locul 1 pe echipe.

La simplu, Dan Fărcaş s-a clasat pe locul 2, în timp ce Florin Petruş s-a clasat pe locul 3. Tot la seniori au participat Mara Viman şi Patriciu Iosif.

“A fost o organizare cum nicăieri în ţară nu mai este, cu de toate, la cea mai bună calitate, mâncare, băuturi şi premii consistente la primele patru locuri. Felicitări organizatorilor”, a menţionat Victor Puie, antrenor la CSM Zalău.

You may also like

Leave a Comment