Responsive Menu
Add more content here...


Florin Florian propune o echipă de profesionişti pentru Consiliul Judeţean Sălaj

by Stirile din Salaj
1 comment 43 views
A+A-
Reset

Propunerea PSD pentru conducerea cele mai importante instituţii din judeţ vine în faţa sălăjenilor cu o listă de consilieri formată din experţi în domenii precum medicina, învăţământul sau administraţia publică


PSD Sălaj speră să câştige un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Sălaj. De această dată însă, social-democraţii s-au reformat şi l-au aruncat în lupta electorală pe inginerul Florin Florian, fostul prefect al judeţului Sălaj.

Propunerea PSD pentru conducerea Consiliului Judeţean Sălaj are 22 de ani în câmpul muncii, 11 în administraţia publică şi 11 în mediul privat, este şcolit la Institutul Naţional de Administraţie, iar în întreaga lui carieră a început de jos şi a avansat treptat până la cele mai înalte funcţii.

Florin Florian şi-a definitivat lista de candidaţi pentru consilieri judeţeni. Astfel, social-democratul mizează pe experţi, pe profesionişti, pe oameni care au demonstrat ceva în domeniul din care au făcut parte.

Un medic – cap de listă pentru Consiliul Judeţean Sălaj

La fel ca în 2016, lista PSD Sălaj pentru Consiliul Judeţean Sălaj are în componenţă un medic.

Dacă în urmă cu patru ani pe listă se afla doctorul Neaga, de această dată, Florin Florian le propune sălăjenilor un medic de familie cu experienţă.

Astfel, al doilea loc pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Sălaj este medicul Anca-Manuela Irimiea.

De menţionat aici faptul că şi Ionel Ciunt mizează pe un medic. Pe lista PSD pentru Consiliul Local Zalău se află medicul pneumolog Amalia Găvriluţ.

Social-democraţii susţin că au ales medici pentru a deschide listele deoarece ne aflăm în pandemie, iar contextul actual arată că e nevoie de medici pricepuţi şi în administraţia publică locală.

Ionel Ciunt îl susţine pe Florin Florian

Pe locul trei pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Sălaj se află primarul Zalăului, actualul preşedinte al PSD Sălaj. Ionel Ciunt face parte din lista lui Florin Florian deoarece acesta îl susţine necondiţionat pe candidatul PSD.

Ionel Ciunt are încredere în Florin Florian şi este de părere că doar într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj, municipiul Zalău se poate dezvolta cât mai mult.

“Îl susţin pe Florin Florian la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Este tânăr, este inginer, are studii şi a demonstrat că poate face treabă atât în mediul privat, cât şi în administraţia publică. Sunt de părere că alături de acesta, formăm o echipă, putem dezvolta în continuare municipiul Zalău şi judeţul Sălaj. Cât timp a fost prefect, Florin Florian a demonstrat că ştie şi poate să facă treabă şi asta va face şi din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj”, susţine Ionel Ciunt.

Nume sonore ale politicii sălăjene, pe lista PSD

Pe locurile patru şi cinci se află două persoane cu foarte mare notorietate în judeţ. Astfel, locul patru este ocupat de Sergiu Panie, prim-vicepreşedinte al PSD Sălaj.

În mandatul 2016 – 2020, Sergiu Panie a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeeţan Sălaj, căpătând multă experienţă în conducerea judeţului şi în administraţia publică. Următorul pe lista PSD este Dan Ghiurco, primarul din Jibou. Dan Ghiurco a fost consilier judeţean în mandatul 2012 – 2016, iar din 2016 a fost ales primar al oraşului Jibou.

Şi acesta este un profesionist. Dan Ghiurco a demonstrat că ştie să facă treabă, fapt demonstrat în cei patru ani de când este primar în Jibou. Sub conducerea primarului Dan Ghiurco, oraşul de pe malul Someşului s-a dezvoltat foarte mult, iar bugetul de dezvotlare al urbei a ajuns mai mare decât bugetul de funcţionare.

Dintr-un oraş gri, Jiboul a devenit sub conducerea lui Dan Ghiurco un oraş înfloritor, cu foarte multe lcurări, care s-a schimbat în bine la faţă.

Pe locul şase pe lista PSD se află Gheorghe Pop, fostul primar de Bănişor, care a fost consilier judeţean şi în mandatul 2016 – 2020.

Dascăli pricepuţi, pe lista lui Florian

Pe lista de candidaţi pe care o propune Florin Florian pentru Consiliul Judeţean Sălaj se numără şi doi dascăli pricepuţi, cu o foarte mare notorietate.

Corina Forţ este profesor de istorie la Colegiul Naţional „Sivlania”. Aceasta a mai fost în trecut, până anul acesta, director al Casei Corpului Didactic Sălaj.

Corina Forţ este una dintre cele mai iubite profesoare de istorie din Sălaj, aceasta având rezultate de excepţie cu elevii atât la Examenele de Bacalaureat, cât şi la Olimpiadele Naţionale de Istorie.

Un alt dascăl priceput este Ovidiu Costinaş. Învăţător la Şcoala Gimnazială “Corneliu Coposu” acesta a demonstrat de nenumărate ori că ştie şi paote să facă lucrurile cât mai bine. Ovidiu Costinaş este şi preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Sălaj.

Cine se mai află pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Sălaj

Alin Demle, o persoană cu mare notorietate, care administrează o firmă de succes se află pe locul şapte pe lista PSD. Alin Demle este la ora actuală şi secretarul executiv al PSD Sălaj, dar şi consilier judeţean în funcţie.

Bogdan-Mihai Borna, un şef de brigadă este locul opt pe listă, iar pe locul nouă se află Alin-Florin Opriş din Jibou, de profesie inginer. Profesorul Valentina-Lucia Souca se află pe locul zece, urmată de Dorin-Ioan Gorgan, consilier judeţean în funcţie.

De loc din comuna Bobota, Dorin Gorgan a peirdut în 2016 funcţia de primar în comuna sa la doar câteva voturi şi a ajuns în Consiliul Judeţean Sălaj.

(P.)

You may also like

1 comment

ION 2 September 2020 - 13:19

demle ii bun ca n-are nicio profesie in afara de cea de pareolog, ii prost de pute!

Reply

Leave a Comment