Responsive Menu
Add more content here...


Florian Sur, după vizita din capitala Europei: “A fost o experienţă deosebită”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Primarul comunei Horoatu Crasnei a făcut parte dintr-o delegaţie sălăjeană care la invitaţia lui Chris Terheş a vizitat Palatul Parlamentului de la Bruxelles. În cele două zile, Florian Sur a avut multe de învăţat şi s-a întors acasă cu gânduri mari


Mai mulţi primari din judeţul Sălaj au făcut parte dintr-o delegaţie care la invitaţia europarlamentarului Cristian Terheş a făcut deplasarea la Bruxelles, pentru a vizita Parlamentul European.

Printre aceştia s-a regăsit şi primarul comunei Horoatu Crasnei, Florian Sur. Edilul s-a aflat la prima experienţă în capitala Europei şi a fost impresionat de ce a găsit acolo, dar mai ales de faptul că a avut ocazia să discute problemele cu care se confruntă comuna pe care o conduce şi împreună să caute soluţiile necesare.

“A fost o experienţă deosebită şi am avut onoarea să vizitez pentru prima dată Palatul Parlamentului, la invitaţia europarlamenturului Cristian Terheş. Am avut ocazia să discutăm ce probleme avem şi împreună am încercat să găsim soluţii. Sper să continuăm şi aici aceste întâlniri”, spune Florian Sur.

În cele două zile de vizită la Parlamentul European, edilul din Horoatu Crasnei, alături de colegii de breaslă au avut ocazia să viziteze şi capitala Belgiei, cu toate minunăţiile care se regăsesc acolo.

Una peste alta, Florian Sur s-a declarat încântat de această experienţă şi speră să mai ia parte la astfel de evenimente. Însă, până atunci, edilul din Horoatu Crasnei se gândeşte să aplice, pe cât posibil, ce a învăţat din această experienţă şi în comuna pe care o conduce.

Cu toate acestea, chiar dacă a fost impresionat de ce a văzut la Bruxelles, Florian Sur nu ar da liniştea de aici pentru agitaţia din capitala Europei.

“Sper să mai facem un asemenea schimb de experienţe. A fost foarte utilă această întâlnire pentru că am putut să vedem ce condiţii sunt acolo, cum se munceşte şi unde ne situăm noi. Cu toate acestea, eu nu aş da liniştea de aici pentru agitaţia de acolo. Avem şi noi o ţară frumoasă, dar pe care nu o ştim scoate în evidenţă. Mai avem mult de învăţat până să ne facem viaţa de acolo, aici. Prin astfel de experienţe, putem învăţa. Cu ce am învăţat acolo, voi încerca să aplic şi aici să facem viaţa mai bună. Am avut ce învăţa şi toată experienţa a fost deosebită”, a încheiat Florian Sur.

You may also like

Leave a Comment