Responsive Menu
Add more content here...


Florian Neaga şi Gheorghe Pop deschid listele PSD Sălaj pentru Alegerile Parlamentare!

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Renumitul medic ortoped şi experimentatul Gheorghe Pop sunt persoanele aflate în fruntea listelor PSD pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat


PSD Sălaj se află printre ultimele formaţiuni politici din Sălaj care a anunţat numele persoanelor pe care le propune pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie. Ce-i drept, oferta este una valoroasă în care găsim profesionişti desăvârşiţi, dar şi tineri cu ambiţie şi putere de muncă.

Fără să ne lungim prea mult cu vorba, să spunem că în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor se află renumitul doctor ortoped, Florian Neaga. Lista este continuată de Sergiu Panie – fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, Ioan Cheşeli – primarul comunei Cristolţ, Dorin Gorgan – primarul comunei Bobota, doamna profesor Valentina Oprea şi Ovidiu Costinaş – preşedintele Organizaţiei de Tineret.

În ceea ce priveşte lista pentru Senat, pe primul loc se află Gheorghe Pop, cel care este senator încă din anul 2008. Pe locul 2 pe această listă îl regăsim pe Călin Forţ – administratorul public al Zalăului, în timp ce pe locul 3 se află Dorel Man – primarul comunei Letca. Lista PSD Sălaj pentru Senatul României este completată de doamna doctor Anca Irimiea.

De precizat că două nume importante şi care erau cotate cu şanse reale să prindă un loc în Parlament au fost Dan Ghiruco (primarul oraşului Jibou) şi Florin Florian (fost prefect al judeţului Sălaj şi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj la alegerile din 27 septembrie).

Ei bine, dacă Dan Ghiurco a decis încă de săptămâna trecută să nu candideze la parlamentare, în ceea ce îl priveşte pe fostul prefect al judeţului Sălaj, abia astăzi s-a decis că nu mai doreşte să candideze, obiectivele sale fiind altele în momentul de faţă.

„Oferta pe care o face PSD Sălaj este cea mai bună la nivel de judeţ, dintre toate formaţiunile politice. Este o ofertă valoroasă, cu oameni profesionişti şi care pot să facă ceva pentru Sălaj. Fără îndoială, o să demonstreze fiecare ce poate face”, a declarat Ionel Ciunt . preşedinte PSD Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

Să spunem că listele au fost aprobate în cursul zilei de astăzi de către Marcel Ciolacu – preşedintele PSD şi urmează să fie depuse în cursul zilei de mâine la Biroul Electoral.


Lista PSD Sălaj la Camera Deputaţilor:

  1. Florian Neaga – medic ortoped
  2. Sergiu Panie – fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj
  3. Ioan Cheşeli – primarul comunei Cristolţ
  4. Dorin Gorgan – primarul comunei Bobota
  5. Valentina Oprea – profesor
  6. Ovidiu Costinaş – preşedinte Organizaţia Tineret

Lista PSD la Senat:

  1. Gheorghe Pop – senator
  2. Călin Forţ – administratorul public al Zalăului
  3. Dorel Man – primarul comunei Letca
  4. Anca Irimea – doctor

 

You may also like

Leave a Comment