Responsive Menu
Add more content here...


FK Kraszna va juca tot în deplasare şi în turul II eliminatoriu al campionatului de juniori A1

După ce a trecut de CAO Oradea cu un categoric 5 - 0, formaţia antrenată de Florin Morar va juca duminică, în următoarea fază a competiţiei, contra campioanei din Maramureş - CS Plimob Sighetu Marmaţiei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 886 views
A+A-
Reset

FK Kraszna este echipa care dă ora exactă în fotbalul rezervat juniorilor A1 în Sălaj. Pentru al doilea an la rând, gruparea condusă de Rudolf Stanciu a devenit campioana Sălajului, dar asta nu a fost totul, deoarece gruparea din Crasna a început să emită pretenţii şi în faza naţională a competiţiei.

Anul trecut a reuşit să treacă de primul tur al competiţiei, pierzând dramatic în faza a II-a, la penalty-uri, contra celor de la Crişul Aleşd.

FK Kraszna speră acum să depăşească performanţa de anul trecut. Primul pas a fost făcut duminică, când campioana Sălajului a trecut cu un categoric 5 – 0, de campioana judeţului Bihor, CAO Oradea.

Surprinzător, cei de la FRF au decis ca echipa lui Florin Morar să joace tot în deplasare şi în turul II eliminatoriu.

Conform programării făcute de Federaţia Română de Fotbal, FK Kraszna va juca duminică, de la ora 14.00, pe terenul campioanei din Maramureş – CS Plimob Sighetu Marmaţiei.

În timp ce FK Kraszna a jucat în primul tur al competiţiei, CS Plimob Sighetu Marmaţiei s-a calificat din oficiu în turul al II-lea, iar FRF i-a făcut un favor şi a programat-o să joace pe teren propriu partida contra campioanei din Sălaj.

16 echipe au mai rămas în competiţie, toate cele 8 partide fiind programate duminică, de la ora 14.00, după următorul program:

Plimob Sighetu Marmaţiei – FK Kraszna

Sticla Arieşul Turda – CIL Blaj

Viitorul Şoimuş – ACS Viitorul Arad

ACS Tg. Mureş – ACS Codlea

ACS Burduca – ACS Academy Piteşti

Dinamo Bacău – Unirea Ruginoasa

Metalul Buzău – ACS Tâgu Bujor

CSM Oltenţia – Victoria Cumpăna

You may also like

Leave a Comment