Responsive Menu
Add more content here...


FK Kraszna va juca în faţa propriilor suporteri pentru calificarea în semifinalele Campionatului Naţional de juniori A1

După ce în primele două tururi a jucat în deplasare, cu CAO Oradea şi Plimob Sighetu Marmaţiei, formaţia antrenată de Florin Morar a fost programată să joace pe teren propriu, în turul III eliminatoriu, ultimul înaintea semifinalelor. Pentru calificarea în primele patru echipe din ţară, campioana Sălajului se va duela sâmbătă, de la ora 14.00, cu CIL Blaj, campioana judeţului Alba

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 192 views
A+A-
Reset

Povestea frumoasă de la FK Kraszna continuă. După ce a câştigat ultimele două campionate la juniori A1, formaţia condusă de Rudolf Stanciu se face remarcată şi la nivel naţional, reuşind să ajungă în primele opt echipe din ţară la această categorie de vârstă.

FK Kraszna a trecut până acum de CAO Oradea şi Plimob Sighetu Marmaţiei, iar aceste calificări au fost şi mai importante, în condiţiile în care trupa antrenată de Florin Morar a jucat de fiecare dată în deplasare.

Pentru jocurile din turul III eliminatoriu, FRF a făcut dreptate, iar FK Kraszna a fost programată să joace în sfârşit acasă. Conform programării jocurilor, campioana Sălajului se va duela pentru un loc în semifinalele competiţiei cu CIL Blaj, campioana judeţului Alba.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul din Crasna, unde se aşteaptă o prezenţă cât mai numeroasă, sălăjenii fiind aproape de o mare performanţă.

”Ne bucurăm că în acest tur trei prliminar, Federaţia Română de Fotbal a luat decizia să jucăm acasă. Consider că meritam acest lucru, după ce în două deplasări am obţinut victorii. Este un premiu pentru întreaga comunitate din Crasna. Avem obligaţia să-i facem fericiţi printr-o victorie şi printr-o calificare în premieră în semifinalele Campionatului Naţional. Sunt convins că la fel ca şi în meciurile trecute, suporterii şi părinţii vori fi alături de noi şi de această dată, se vor mobiliza şi vor crea un spectacol sportiv. Noi avem datorita ca în teren să ne ridicăm la pretenţiile suporterilor noştri, iar prin dăruire aşa cum băieţii au dovedit pe parcursul acestui an, avem convingerea că vom reuşi să ne calificăm”, ne-a declarat Florin Morar.

CIL Blaj a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut cu 3 – 2 de Sparta Mediaş în primul tur şi cu 3 – 2 de Sticla Arieşul Turda, în deplasare, în turul al doilea.

”Tratăm adversarul cu respect şi sunt convins că este o echipă bună, care a reuşit să ajungă în primele opt echipe din ţară. Noi suntem hotărâţi să facem faţă adversarului şi să ne calificăm în semifinale”, a mai spus antrenorul Florin Morar.

Partida dintre FK Kraszna şi CIL Blaj va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, la Crasna.

În sferturile de finală mai au loc partidele: ACS Codlea – Viitorul Şoimuş, Unirea Ruginoasa – Metalul Buzău şi ACS Burduca – ACSM Oltenţia.

Câştigătoarele se califică în semifinale, fază în care se joacă tur-retur, pe 15 şi 22 iunie, în timp ce finala va avea loc pe teren neutru, pe 27 iunie.

 

You may also like

Leave a Comment