Responsive Menu
Add more content here...


Aproape de medaliile de AUR – FK Kraszna (Inter Cizer) joacă cu trofeul pe masă la Buzău

În finala Campionatului Naţional de juniori A1, formaţia antrenată de Florin Morar va evolua în compania campioanei judeţului Iaşi - Unirea Ruginoasa. Partida care va desemna campioana României la această categorie se va disputa sâmbătă, de la ora 10.00, pe Stadionul „Metalul” din Buzău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 888 views
A+A-
Reset

Devenită campioană judeţeană pentru al doilea an la rând, FK Kraszna a scris de data aceasta istorie pentru fotbalul juvenil din Sălaj, reuşind să ajungă în finala rezervată juniorilor A1.

Trupa antrenată de Florin Morar a avut un parcurs de excepţie în faza naţională, reuşind să elimine echipe mult mai bine cotate, din comune prospere şi chiar din oraşe.

Campioana Sălajului s-a impus în tururile preliminarii de fiecare dată în deplasare, reuşind să treacă de CAO Oradea şi Plimob Sighetu Marmaţiei.

În sferturile competiţiei, formaţia care în campionatul de juniori A1 a reprezentat Inter Cizer a reuşit să treacă cu 4 – 2 de CIL Blaj, având o revenire de marcă în 10 oameni, după ce a fost condusă cu 2 – 0!

În semifinale, victima sălăjenilor a fost Viitorul Şoimuş, campioana judeţului Hunedoara. Chiar dacă în tur, FK Kraszna a cedat la limită, în returul de sâmbătă, gruparea condusă de Rudolf Stanciu a avut puterea să întoarcă soarta calificării şi să se impună la loviturile de departajare.

Bucuria a fost la cote maxime la Crasna, deoarece campioana Sălajului la juniori A1 va urma să joace o finală cu trofeul pe masă.

În ultimul act al competiţiei, FK Kraszna (Inter Cizer) se va duela cu AS Unirea Ruginoasa, campioana judeţului Iaşi.

Partida se va desfăşura pe teren neutru, jocul urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 10.00, pe Stadionul “Metalul” din Buzău.

Fiind o perioadă tare aglomerată cu Evaluarea Naţională şi cu BAC-ul, ne încurcă puţin data la care se dispută această finală. Ne vor lipsi câţiva jucători, aceasta este perioada, dar mergem cu ce lot avem să ne jucăm şansa. Pentru noi este o performanţă mare că am ajuns până aici, iar ce vom obţine în finală va fi un bonus. Eu sunt extrem de mulţumit, fiindcă nimeni nu ne dădea nicio şansă să ajungem aici. Întâlnim o echipă bună, care are tradiţie şi care anul trecut a câştigat Cupa Satelor. Chiar dacă avem lipsuri în lot, ne vom juca şansa până la capăt. Le-am spus băieţilor că trebuie să trateze foarte serios acest meci, dar în acelaşi timp să luăm acest meci ca şi un bonus, să nu existe presiune şi – dacă tot mergem până acolo – să încercăm să facem o figură frumoasă”, ne-a declarat antrenorul Florin Morar.

De precizat faptul că Federaţia Română de Fotbal va suporta costurile cu cazarea şi masa pentru ambele echipe, partida urmând să se desfăşoare pe un teren cu suprafaţă sintetică.

ACS Unirea Ruginoasa a ajuns până în ultimul act, după ce le-a eliminat pe rând pe Viitorul Curiţa (5 – 2), Dinamo Bacău (3 – 0), Metalul Buzău (8 – 7) iar în semifinale a trecut în dublă manşă de ACS Burduca (2 – 2 în tur şi 4 – 3 în retur).

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie.

You may also like

Leave a Comment