Responsive Menu
Add more content here...


FK Kraszna face istorie. Campioana Sălajului s-a calificat în finala mare a Campionatului Naţional de juniori A1!

În meciul retur din semifinale, ce a avut loc în această dimineață, elevii lui Florin Morar au reușit să remonteze eșecul din tur și s- au impus în fața campioanei județului Hunedoara ajungând în finală, o premieră pentru fotbalul din Sălaj!

by Călin ONICAŞ
0 comment 2,6K views
A+A-
Reset

FK Kraszna – ACS Viitorul Şoimuş 2 – 1; 4 – 3 d.l.p.

Visul frumos continuă la Crasna. Campioana Sălajului la juniori A1 a reuşit să se califice în finala mare a competiţiei naţionale, ceea ce înseamnă o performanţă extraordinară, dar şi o premieră pentru fotbalul sălăjean!

În semifinală, FK Kraszna – formaţie ca reprezintă în această competiţie clubul Inter Cizer – a reuşit să remonteze acel eşec la limită înregistrat săptămâna trecută de pe terenul campioanei judeţului Hunedoara (scor 1 – 0).

În partida retur, ce a avut loc în această dimineaţă la Crasna, elevii lui Florin Morar s-au impus în faţa echipei ACS Viitorul Şoimuş după executarea loviturilor de departajare. 

După terminarea celor 90 de minute regulamentare, tabela de marcaj indica 2 – 1 pentru sălăjeni şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Aşadar, soarta acestei semifinale s-a stabilit la punctul cu var, acolo unde FK Kraszna a avut nervii mai tari.

Prin acest rezultat, campioana Sălajului s-a calificat în marea finală, ce va avea loc la finalul săptămânii viitoare în faţa câşrtigătoarei dintre campioanele judeţelor Iaşi (Unirea Ruginoasa) şi Dâmboviţa (ACS Burduca). În tur, meciul dintre cele două formaţii s-a terminat nedecis (scor 2 – 2).

Calificarea în finală a fost sărbătorită  de sutele şi sutele de spectatori, care au umplut tribunele Stadionului comunal de la Crasna.

Pentru a ajunge în meciul cu trofeul pe masă, FK Kraszna a eliminat campioana Bihorului (Club Atletic Oradea) şi chiar în deplasare (scor 0 – 5), iar apoi a trecut de campioana judeţului Maramureş (Plimob Sighetu Marmaţiei) cu scorul de 4 – 2 tot în deplasare!

În sferturi, sălăjenii au depăşit campioana judeţului Alba (CIL Blaj), pentru ca azi, 22 iunie, să elimine şi campioana judeţului Hunedoara: 0 – 1; 2 – 1 (4 – 3 d.l.p).

Vom reveni cu mai multe amănunte!

Subiectul va fi analizat şi în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie. 

 

Sursa foto: Vékás Albert

You may also like

Leave a Comment