Responsive Menu
Add more content here...


Finala Cupei României din Sălaj, arbitrată de o brigadă de Liga 1. George Găman va fi la centru!

Confruntarea dintre Unirea Mirşid şi Someşul Someş Odorhei se va bucura de cel mai bun arbitraj, AJF Sălaj anunţând că jocul care se va disputa pe 15 iunie, pe Stadionul Municipal din Zalău va fi condus la centru de George Găman, ajutat la cele două linii de către Mihai Iliescu şi Adrian Popescu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 959 views
A+A-
Reset

S-a pus punct final în Liga a IV-a şi Liga a V-a Sălaj, campioana Sălajului şi câştigătoarele celor două serii fiind stabilite. CS Barcău Nuşfalău a câştigat în premieră titlul la seniori, în timp ce în Liga a V-a, cele două câştigătoare sunt AS Unirea Ciocmani-Băbeni (Seria Est) şi Stejarul Sîg (Seria Vest).

Mai rămâne o singură necunoscut la nivelul fotbalului mic din Sălaj pe finalul acestui sezon. Este vorba de câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României.

Aceasta se va afla sâmbătă, pe 15 iunie, când are loc ultimul act dintre Unirea Mirşid şi Someşul Someş-Odorhei.

Pentru acest meci, AJF Sălaj s-a pregătit exemplar. A anuţat din timp că jocul cu trofeul pe masă se va disputa pe Stadionul Municipal din Zalău, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17.30.

Un aspect şi mai important este faptul că finala Cupei României va fi arbitată de o brigadă de Liga 1. La centrul se va afla George Găman, care va fi ajutat la cele două linii de către Mihai Iliescu şi Adrian Popescu.

George Găman este arbitru în Liga 1 de peste 10 ani, iar în ultimul sezon a arbitart 11 partide la nivelul primei ligi.

Referitor la confruntarea dintre Unirea Mirşid şi Someşul Someş Odorhei, să spunem că echipa câştigătoare va reprezenta Sălajul în faza regională organizată de FRF, care va avea loc în luna iulie.

Unirea Mirşid s-a calificat în finală după ce a trecut de Meseşul Treznea, Venus Giurtelec, Inter Cizer, SCO Jibou şi FC Chieşd, în timp ce Someşul Someş-Odorhei a ajuns în ultimul act după ce a trecut pe rând de Unirea Sălăţig, Benfyka Ileanda, CS Barcău Nuşfalău şi Luceafărul Bălan. Ultimele două victorii au fost obţinute la “masa verde”.

You may also like

Leave a Comment