Final de foileton. Andreea Bujor se desparte de HC Zalău – Handbalista a semnat cu o fruntaşă din Liga Florilor

by Călin ONICAŞ
0 comment 180 views
A+A-
Reset

Ajunsă în conflict cu Gheorghe Tadici, talentata handbalistă fusese exclusă din lotul echipei HC Zalău şi exilată la formaţia de tineret. Salvarea ei a venit de la Gloria Bistriţa, grupare cu care a ajuns deja la un acord

Cazul Andreea Bujor la Zalău s-a terminat la începutul anului 2024. Talentata handbalistă părăseşte gruparea de la poalele Meseşului, cu care mai avea contract până în vara acestui an.

Considerată o nouă Vali Motogna, handbalista în vârstă de 22 de ani chiar avea un mare potenţial şi Gheorghe Tadici a văzut-o ca o jucătoare de mare viitor.

Din păcate, Andreea Bujor nu a reuşit să arate prea mult în faţa iubitorilor sportului de pe semicerc din Sălaj. Spre finalul anului trecut, handbalista a intrat în conflict cu Gheorghe Tadici.

Managerul clubului a acuzat-o pe jucătoare de comportament neadecvat, de lipsă de implicare la antrenamente şi la meciuri, dar şi că ar fi sfidat pe toată lumea. De cealaltă parte, apropiaţii handbalistei spun că adevăratul motiv a fost acela că Andreea Bujor nu a dorit să îşi prelungească angajamentul scadent în vara anului 2024.

Ce a urmat, a fost un adevărat calvar pentru handbalistă, care a fost exclusă din lot şi exilată la formaţia de tineret. Bujor a ajuns să se pregătească la echipa de tineret, pentru ca în ultimele zile ea să fie reprimită în lot.

Între timp, însă, jucătoarea a fost ofertată de mai multe grupări, astfel că sursele noastre spun că Bujor s-ar fi aflat în discuţii cu Măgura Cisnădie, SCM Râmncu Vâlcea, Gloria Bistriţa sau Corona Braşov.

Prin luna decembrie, au existat zvonuri cum că ea s-ar fi înţeles cu Măgura Cisnădie. Până la urmă, discuţiile nu s-au concretizat. Acesta nu înseamnă cu handbalista rămâne la Zalău.

Noul An a venit însă cu veşti bune pentru Andreea Bujor. Ea a ajuns la un acord cu Gloria Bistriţa, una dintre forţele handbalului românesc. Medaliată cu bronz la ediţia trecută de campionat, gruparea bistriţeană a terminat anul în preajma podiumului, clasându-se pe locul 4, la doar un punct de formaţia de pe locul secund, SCM Craiova.

Deocamdată, handbalista a fost inclusă de Gheorghe Tadici pentru meciul de vineri din Cupa României, de la Roman. Mai apoi, ea este aşteptată cu braţele deschise de antrenorul Florentin Pera la Bistriţa, cu atât mai mult cu cât Gloria începe şi meciurile europene.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care în această săptămână va apărea vineri, 5 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!