Responsive Menu
Add more content here...


Final de cantonament pentru SCM Zalău

După jocul cu Szeged II, SCM Zalău se va întoarce acasă şi va continua pregătirea pe plan local. Până la reluarea campionatului, zălăuanii mai au programate încă trei jocuri amicale

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

După aproximativ două săptămâni în care au tras tare în cantonamentul de la Arad, fotbaliştii de la SCM Zalău se întorc acasă cu bateriile încărcate. Din 2 februarie şi până pe 15 februarie, elevii lui Cristian Lupuţ s-au pregătit intens în stagiul centralizat, timp în care au disputat şi patru jocuri amicale. Au bifat victorii cu CSC Dumbrăviţa şi Progresul Pecica şi a suferit un eşec cu Bekescsaba. Azi, înainte de venirea la Zalău, SCM s-a deplasat din nou în Ungaria pentru duelul cu Szeged II.

După revenirea acasă, SCM Zalău mai are programate alte trei jocuri amicale cu FC Bihor, Unirea Ungheni şi Unirea Alba Iulia, toate formaţii din Liga a III-a.

Campionatul se va relua pe data de 9 martie cu ultimele trei etape din sezonul regulat. În primul meci oficial al anului, SCM Zalău va înfrunta Minaur Baia Mare, în deplasare, după care va primi vizita nou-promovatei Olimpia Satu Mare. Zălăuanii vor încheia sezonul regulat pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

La fel ca în ultimele sezoane, primele patru clasate vor intra în play-off, Zalăul asigurându-şi deja prezenţa acolo.

SCM Zalău este liderul Seriei a X-a din Liga a III-a, având un avans de şapte puncte faţă de următoarea clasată, CSM Olimpia Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment