Responsive Menu
Add more content here...


Fiii satului Lemniu se pregătesc pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului ”Sărbătoarea Rusaliilor”

Mare sărbătoare, duminică, în localitatea Lemniu, cu ocazia celei de a 20-a ediţii a evenimentului cultural şi sportiv “Sărbătoarea Rusaliilor”, la care sunt aşteptaţi sute de oameni de pe Valea Someşului

by Mihai POP
0 comment 1,2K views
A+A-
Reset

Sărbătoarea Rusaliilor este marcată în weekend, la Lemniu (comuna Letca) printr-un nou festival cu tradiţii locale. Sfȃrșitul săptămȃnii vă aduce o invitație pentru duminică, 23 iunie – Ediţia a XX-a a Festivalului „Sărbătoarea Rusaliilor”.

Manifestarea tradițională de pe Valea Someșului este una de tradiție și se păstrează din generație în generație.

Cu această ocazie, sute de oameni – unii veniţi chiar din străinătate – se vor întâlni în centrul satului, acolo unde vor avea loc diferite activităţi culturale şi sportive.

În plan sportiv, începând cu orele 13.00 se vor desfăşura şi două competiţii deja tradiţionale, Cupa “Rusaliilor” la minifotbal şi la volei.

Atmosfera sărbătorii va fi întreținută pe tot parcursul zilei de cel mai renumit și îndrăgit DJ, fiu al satului Lemniu, Sergiu Zah, iar pe partea de folclor sătenii sunt mândri să o aibă în mijlocul acestora pe mult îndrăgita Patricia Moldovan, tot fiică a satului, în cadrul Ansamblului “Transilvania” din Baia Mare, va urca pe scenă unde vrea să încânte publicul.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul celor de la Restaurantul “La Tanti Vichy”.

 

 

You may also like

Leave a Comment