Responsive Menu
Add more content here...


Fiica antrenorului de la SCM Zalău, în vârstă de doar 13 ani, ucisă în atentatul de la o școală din Belgrad

by Călin ONICAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Șoc și groază la un liceu din capitala Serbiei, acolo unde un elev de 14 ani, care avea la el două arme de foc și cinci încărcătoare pline, a început să tragă pe hol și într-o sală de clasă, ucigându-l pe paznicul şcolii, dar şi pe opt colegi de ai săi, între care şi fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei SCM Zalău!?

Nebunie totală la o şcoală de prestigiu din Belgrad. În această dimineaţă, undeva după ora 8.30, un elev a intrat înarmat în unitatea şcolară și a început să tragă la întâmplare pe hol și într-o sală de clasă. Poliţiştii sârbi spun că în rucsacul băiatului a fost găsite și 4 cocktail-uri Molotov. 

Nu mai puţin de opt colegi ai săi, dar şi paznicul şcolii, au căzut sub rafala gloanţelor. Totul s-a întâmplat la puţin timp după începerea cursurilor. Elevul, care de aflfel era olimpic la istorie, a intrat în curtea școlii și, după o scurtă altercație cu paznicul, l-a împușcat fără să stea pe gânduri. Pe coridor a întâlnit trei fete, pe care le-a ucis pe loc. Mai apoi, acesta a intrat în clasa lui, unde preda profesorul de istorie. A început să tragă – prima ţintă a fost profesoara sa, după care a început să tragă spre colegii săi.

Suspectul a recunoscut că a plănuit acest atac și că a avut o listă cu numele copiilor pe care voia să-i lichideze, să-i asasineze. A făcut singur acest plan, plănuise cum să intre și să iasă apoi din școală”, spune Veselin Milić – șeful Poliției din Belgrad.

Din păcate, printre victimele sângerosului atentat s-a aflat şi fiica lui antrenorului de la echipa de volei SCM Zalău. Imediat după aflarea veştii şocante, antrenorului Zalăului a pornit spre Serbia, însoţit de jucătorul Dušan Stojsavljević. Dragan Kobiljski avea două fetiţe.

Alţi elevi, dar şi profesorul de istorie al atacatorului, în total şapte persoane, se află la spital, în stare gravă. Cu toţii au fost transportaţi la spitalul din Belgrad, acolo unde medicii încearcă să le salveze viața. 

Supraviețuitorii povestesc îngroziți filmul tragediei. Ei spun că elevul deţinea asupra sa două arme și cinci încărcătoare pe care le-a descărcat în toți cei pe care i-a întâlnit în faţă.

Până şi poliţiştii care au intervenit la caz sunt şocaţi de violenţa atacului. Oamenii legii spun că atentatul ar fi fost planificat timp de o lună. Totul a fost pregătit însă în mare secret, deoarece din părinţii săi, de profesie medici, nu au ştiut nimic. Ancheta se află în desfăşurare, iar elevul de 14 ani şi părinţii săi au fost reţinuţi.

……………………………………………………………………

“Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧 𝐊𝐨𝐛𝐢𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.

🇷🇸🙏 Conducerea 𝐒𝐂𝐌 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧 și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale.

🖤Sincere condoleanțe!

✍️Conducerea 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮

……………………………………………………………………

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de joi, 4 mai.

You may also like

Leave a Comment