Responsive Menu
Add more content here...


Fetele lui Tadici au meci greu cu invincibilele de la Corona Braşov

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Braşovencele au reuşit patru victorii din tot atâtea posibile în acest sezon şi speră să-şi continue această serie şi după partida de la Zalău. De cealaltă parte, echipa lui Gheorghe Tadici îşi propune să facă un nou meci mare şi să răpună şi Corona, la fel cu s-a întâmplat în meciul de debut cu CSM Bucureşti


Vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”: HC Zalău – Corona Braşov

Corona Braşov este una dintre echipele de tradiţie din handbalul feminin românesc şi în fiecare sezon are obiective îndrăzneţe. În sezonul trecut, sub comanda lui Ion Crăciun, braşovencele s-au clasat pe locul 5 şi au obţinut astfel calificarea în turul doi al Cupei EHF.

Şi în acest sezon, Corona pare o „nucă tare” în Liga Florilor şi echipa de sub Tâmpa este capabilă de orice rezultat. Mai mult, în primele patru etape, Corona a înregistrat patru victorii şi are un moral excelent.

În etapa a V-a, Corona Braşov va veni la Zalău pentru a se duela cu echipa pregătită de Gheorghe Tadici. Duelurile dintre cele două formaţii sunt adevărate derby-uri şi de obicei se joacă cu casa închisă. Probabil aşa va fi şi de această dată. La ultimele deplasări la Zalău, Corona a avut parte şi de o mică galerie.

În ultimele cinci întâlniri directe, Braşovul are trei victorii, dintre care una la Zalău, iar HC Zalău a obţinut doar două succese, ambele pe teren propriu. Ultimul meci oficial dintre cele două echipe s-a disputat în 18 mai, atunci când Corona se impunea cu 24 – 21 la Braşov. În 18 ianuarie cele două echipe s-au înfruntat la Zalău şi meciul s-a terminat cu victoria clară a echipei pregătite de Gheorghe Tadici.

Sigur, astea sunt statistici, iar statisticile sunt doar nişte numere care la ora şi în timpul meciului nu mai au nicio valoare şi totul ţine de ceea ce se joacă pe teren. Partida dintre HC Zalău şi Corona Braşov, contând pentru etapa a V-a din Liga Florilor va avea loc vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, dar va putea fi urmărită şi pe TVR HD.

Corona vine după patru victorii consecutive, în timp ce HC Zalău are un moral bun, având în vedere că are două victorii din tot atâtea posibile pe teren propriu. Duelul dintre cele două combatante va fi arbitrat de cuplul Marian Drăghici – Ionuţ Drăguţ (ambii din Vrancea), în timp ce observator va fi Vasile Pavel (Buzău).

De menţionat este faptul că la Zalău, Corona Braşov nu se va putea baza pe Andreea Chiricuţă, marcatoare a 17 goluri în primele etape. Chiricuţă s-a accidentat şi va absenta câteva săptămâni. Înaintea duelului de vineri, Corona ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, în timp ce HC Zalău se clasează pe locul 6.

Biletele pentru acest joc vor fi puse în vânzare joi, între orele 15.00 – 16.00 şi vineri, de la ora 16.00 la casieria Sălii Sporturilor. Preţul unui bilet cu loc este de 10 lei.

You may also like

Leave a Comment