Responsive Menu
Add more content here...


Fetele la putere. Luptătoarea Andreea Bulgăr, cel mai bun sportiv de la CSS Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

După ce Paula Todoran a fost desemnată pentru a zecea oară la rând cel mai bun sportiv de la CSM Zalău, tot o fată e în fruntea clasamentului şi la CSS Zalău. Astfel, luptătoarea Andrea Bulgăr se situează pe primul loc în clasamentul celor mai buni sportivi din anul 2019 ai Clubului Sportiv Şcolar


La finele săptămânii trecute a avut loc premierea celor mai buni sportivi de la CSM Zalău, acolo unde pentru a zecea oară la rând în topul ierarhiei a fost Paula Todoran. În această săptămână a venit şi rândul Clubului Sportiv Şcolar să întocmească clasamentul celor mai buni sportivi ai clubului din anul 2019.

La fel cum s-a întâmplat şi în anul 2018, clasamentul actual este dominat de luptători,  secţia de lupte libere fiind cea mai prolifică a clubului şi în 2019. Dacă anul trecut a fost desemnat Vasile Moldovan ca fiind cel mai bun sportiv de la CSS Zalău, în acest an a venit rândul unei fete să fie în topul celor mai buni sportivi.

Astfel, pe locul 1 şi cu cele mai bun rezultate în 2019 de la Clubul Sportiv Şcolar s-a clasat Andreea Bulgăr. Eleva lui Gheorghe Panc a reuşit două medalii de bronz la Campionatul Naţional şi Cupa României de junioare II, dar şi o medalie de argint la Cupa României de juniori I.

“Pentru un sportiv, cea mai mare bucurie este să fie pe podium. Aplauze, felicitări şi strigăte, toate acestea fiind pentru mine. Am revenit de abia pe podium, după un an dificil, deoarece fiind o fire mai emotivă, m-am pierdut pe saltea şi emoţiile şi-au spus cuvântul. Dar, acum am prins curaj şi încep să-mi stăpânesc bine emoţiile şi se observă rezultatele”, spunea Andreea Bulgăr pentru Sportul Sălăjean, după medalia de argint cucerită la Cupa României.

Luptătorii domină topul

Podiumul celor mai buni sportivi de la CSS Zalău este completat de sportivi de la secţia de lupte libere. Pe locul secund s-a clasat echipa de juniori I care a obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional sub îndrumarea profesorilor Ioan Pantea, Ioan Călian şi Gheorghe Panc, în timp ce pe locul 3 se clasează Emanuel Oros, Casiana Tise şi Cristian Cobe. Locul 4 le-a revenit luptătorilor George Prodan, Sebastian Ghiran şi Csaki Briana, în timp ce lui Sorin Ardelean şi David Ugruţan le-a revenit locul 5.

Pentru locul 6 în Campionatul Naţional de volei pe plajă la categoria cadeţi, pe locul 6 în clasamentul celor mai buni sportivi s-au clasat Victoratos Theodor şi Cristian Pop. Atleţii Răzvan Pop şi Csiki Maria se clasează pe locul 7, în timp ce pe 8 regăsim echipa de minivolei ce a ocupat locul 6 în Campionatul Naţional. Pe locul 9 se află handbalistele Andrada Groza şi Natalia Iepan, în timp ce topul este completat de fotbalistul Stelian Unguruşan.

Premierea are loc într-un cadru restrâns

Clasamentul a fost stabilit, urmează premierea care anul acesta va avea loc într-un cadru mai restrâns, spre deosebire de ultimii doi ani. Astfel, miercuri, de la ora 17.30 este programată gala de decernare a premiilor. Locaţia pentru acest eveniment o să fie Restaurantul Tunyogi. La acest eveniment vor participa cadrele didactice, dar şi invitaţi speciali precu doamna inspector de educaţie fizică, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte sau sponsorii care au fost alături de sportivi pe parcursul anului.

A venit moşul la luptători

Deşi cu o mică întârziere, sportivii de la secţia de lupte libere nu au fost uitaţi de Moş Nicolae care a venit plin de daruri pentru cei mici şi nu numai. “Felicitări copiilor care au obţinut rezultate naţionale notabile şi mult succes viitorilor campioni ai secţiei de lupte libere “piticii atomici” CSS Zalău. Mulţumim părinţilor pentru sprijin şi implicare în activitatea noastră şi de asemenea tuturor celor care ne susţin şi ne sunt alături, Mureşan Alexandru, Iloc Daniel, Varga Marius, Muste Silviu şi Prune Ionuţ”, a spus Gheorghe Panc.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 decembrie.


Clasamentul celor mai buni sportivi de la CSS Zalău în anul 2019

1. Andreea Bulgăr   – locul 3 la C.N. Şcolare (jr. 2)

(Lupte Libere)  – locul 3 la Cupa României (jr. 2)

– locul 2 la Cupa României (jr. 1)

prof. Gheorghe Panc

 

2. Echipa de juniori I – Lupte Libere

– locul 3 la C. N.

prof. Ioan Pantea, Ioan Călina şi Gheorghe Panc

 

3. Emanuel Oros  – locul 3 la C. N. Şcolare (jr. 2)

Casiana Tise        – locul 3 la C. N. Şcolare (jr. 2)

Cristian Cobe      – locul 3 la Cupa României (jr. 3)

(Lupte Libere)               prof. Gheorghe Panc

 

4. George Prodan            – locul 1 la C. N. (copii III)

    Csaki Briana    – locul 1 la C. N. (copii III)

(Lupte Libere)               prof. Gheorghe Panc

    Sebastian Ghiran – locul I la C. N. (copii III)

(Lupte Libere)               prof. Ioan Pantea

 

5. Sorin Ardelean             – locul 3 la C. N.(copii III)

  David Ugruţan               – locul 3 la C. N. (copii III)

(Lupte Libere)               prof. Gheorghe Panc

 

6. Victoratos Theodor şi Cristian Pop    

(volei pe plajă)              – locul 6 la C. N. cadeţi

 

7. Răzvan Sabo – locul 5 la C. N. cros (jr. III)

    Csiki Mari  – locul 5 la C. N. copii 800 m (jr. III)

(Atletism)

 

8. Echipa de minivolei – locul 6 la C. N.

 

9. Andrada Groza şi Natalia Iepan (handbal)

– junioare I, dublă legitimare cu HC Zalău

 

10. Stelian Unguruşan (fotbal)

– component al Selecţionatei Judeţene


 

You may also like

Leave a Comment