Responsive Menu
Add more content here...


Femeie bătută cu pumnii şi picioarele de un tânăr din Jibou

Un tânăr de 25 de ani a fost identificat de jandarmi după ce a lovit o femeie cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, incidentul având loc pe strada Stejarilor din Jibou

by Mihai POP
0 comment 632 views
A+A-
Reset

Luni, 3 iunie a.c., în jurul orei 16.30, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină pe strada Stejarilor din Jibou, după ce o femeie a reclamat faptul că sora ei a fost victima unei agresiuni.

La fața locului, cele sesizate s-au confirmat, femeia prezentând traumatisme la nivelul capului și toracelui. Victima, în vârstă de 54 de ani, a fost condusă la Spitalul Orășenesc pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior jandarmii au trecut la căutarea agresorului, acesta fiind depistat la scurt timp, în apropiere de locul faptei.

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, pe fondul consumului de alcool și confuziei cu privire la identitatea femeii, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

You may also like

Leave a Comment