Responsive Menu
Add more content here...


Femeie atacată cu spray lacrimogen noaptea în Zalău

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Atacatorul – un tâlhar periculos și ”cu vechime”, chiar dacă este un copil de numai 14 ani. Făptaşul nu are domiciliul în Zalău și stă în oraș fără documente legale


O femeie a fost atacată cu spray lacrimogen în noaptea de marți spre miercuri, la ora 02.15, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul  Zalău, în zona Liceului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, de un tâlhar periculos, în ciuda faptului că acesta are doar 14 ani.

Tânărul fără căpătâi ”a testat” victima, abordând-o cu pretenții mici – un leu și o țigară -, după care a folosit un spray lacrimogen pentru a elimina orice posibilitate ca femeia să opună rezistență și i-a smuls acesteia rucsacul, vrând să fugă cu el.

Victima agresiunii s-a dovedit însă mai tare decât a presupus tâlharul. S-a zbătut și a reușit să se elibereze din mâinile lui. Apoi a sunat imediat la 112.

Agenţii de siguranţă din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au intervenit de urgenţă şi au identificat autorul agresiunii, un minor în vârstă de 14 ani, pe care l-au reţinut pentru 24 de ore și l-au prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Minorul a și fost pus după gratii pentru 30 de zile începând de azi, miercuri 14 august.

Minorul în cauză nu este un novice în ale tâlhăriei. Fapta lui este o recidivă, după ce luna trecută a mai comis-o de două ori, alegându-și drept victime persoane fără apărare – minori şi bătrâni. A fost vorba de o tâlhărie calificată și o tentativă de tâlhărie. S-a dovedit că își alegea atent victimele și le urmărea cu tenacitate înainte de a ataca.

Despre făptaș se mai știe că nu are domiciliul în Zalău și că stă în oraș fără documente legale.

Acest caz vine la doar câteva zile de o altă tâlhărie, la care victimă a fost tot o reprezentantă a sexului frumos.

Vom reveni cu amănunte.

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment