Responsive Menu
Add more content here...


Aprecieri de la Bucureşti. Viceprimarul Jiboului, Vlad Paşcalău, felicitat de TSD România pentru proiectul “Viceprimar pentru o zi”

by Tiberius NICODA
0 comment 243 views
A+A-
Reset
După organizarea cu succes a celei de-a III-a ediţii a proiectului “Viceprimar pentru o zi”, iniţiatorul proiectului – Vlad Paşcalău, a primit aprecieri de la capitală. Viceprimarul Jiboului este considerat de conducerea TSD România ca un exemplu bun de urmat în administrația publică locală.

Însăşi Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a fost invitată special al evenimentului “Viceprimar pentru o zi”,  ce a avut loc pe data de 16 mai.

Natalia Intotero a fost prezentă de asemenea și la premierea câștigătorilor celei de a III-a ediții a proiectului “Viceprimar pentru o zi” la invitația primarului Dan Ghiurco, a viceprimarului Vlad Pașcalău și de către deputatul PSD Sălaj, dr. Florian Neaga.

La  Casa Orășenească de Cultură Jibou, plină de tineri, elevi și cadre didactice, evenimentul a fost unul inspirat și reușit.

Invitați speciali au fost şi Ionel Ciunt – președintele PSD Sălaj, Florian Neaga – deputat, Florin Florian – candidat la funcția de președinte al CJ Sălaj, subprefectul Alexandru Pura, directori ai unităților de învățământ din Jibou. Totul a fost la superlativ, evenimentul fiind un real succes.

Altminteri, legat de acest eveniment şi despre ambiţiosul viceprimar de Jibou, TSD România a avut doar cuvinte  laudative.

“Colegul nostru, Vlad Paşcalău, președintele TSD Sălaj, este un exemplu bun de urmat în administrația publică locală. Proiectul “Viceprimar pentru o zi” a ajuns la a 3-a ediție.

Felicitări, Vlad! 👏🏻 Continuă să implementezi proiecte frumoase pentru tinerii din Jibou”, este mesajul conducerii TSD România.

Viceprimarul Vlad Pașcalău, cel care a inițiat poiectul “Viceprimar pentru o zi”, a primit laude pentru evenimentul de la Jibou şi din partea ministrului Digitalizării, Bogdan Ivan, dar și din partea șefului Cancelariei prim-ministrului, Mihai Ghigiu.

Legat de reușita acestui eveniment, viceprimarul Jiboului a spus:

“S-a desfășurat a III a ediție a proiectului “Viceprimar pentru o zi” în prezența doamnei ministru a Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero căruia doresc să-i mulțumesc pentru că a acceptat invitația noastră de a fi prezența la Jibou. Primăria a implementat deja două frumoase proiecte ale elevilor, dezvoltate în cadrul programului – băncile inteligente și panoul de informare –, proiectele premiate la primele două ediții. Rezultatele obținute până acum sunt dovada că tinerii din Jibou gândesc frumos, că sunt deschiși la minte și că își doresc să acționeze în beneficiul comunității, înțelegând că fiecare are un rol important în construirea viitorului nostru comun. Am încredere în capacitatea lor de a inventa, de a acționa, de a inova, în găndirea lor pozitivă care este motorul construirii viitorului orașului nostru” – Vlad Pașcalău, viceprimarul orașului Jibou.

You may also like

Leave a Comment