Responsive Menu
Add more content here...


FC Chieşd şi Ardealul Crişeni continuă lupta de la distanţă pentru locul 3 în Liga a IV-a. Rezultatele complete din etapa a XXV-a

Cum Barcău Nuşfalău a devenit deja matematic campioană a Sălajului, Luceafărul Bălan este marea perdantă din acest an. Astfel, singura miză mai importantă în acest campionat este locul 3, la care mai visează încă FC Chieşd şi Ardealul Crişeni

by Călin ONICAŞ
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Din actuala stagiune a mai rămas o singură etapă! Sâmbătă şi duminică, în Sălaj s-au disputat partidele din penultima rundă a Ligii a IV-a. Cum bătălia la titlu s-a terminat deja, în luptă a mai rămas locul 3, pentru care se duelează FC Chieşd şi Ardealul Crişeni.

Azi după-amiază, FC Chieşd a reuşit o victorie mare pe terenul incomodei Rapid Zimbor, în poarta căreia a înscris de şase ori, chiar la Zimbor! Prin acest succes, elevii lui Bogdan Bărnuţiu se menţin pe podium, FC Chieşd având acum 54 de puncte.

Contracandidata la un loc pe podium – Ardealul Crişeni – ţine aproape. În această după-amiază, într-un derby zonal, Ionuţ Blaga şi compania au reuşit să se impună pe Stadionul Comunal din Popeni în faţa vecinilor de la Unirea Mirşd. Eroul echipei din Crişeni a fost Sergiu Elekeş, cel care a  reuşit un hattrick! Prin aceste trei puncte, elevii lui Mihai Bode acumulează 53 de puncte, unul mai puţin decât Chieşdul.

În ultima etapă, FC Chieşd va disputa un meci dificil pe teren propiu în faţa celor de la SCO Jibou, în timp ce Ardealul Crişeni va primi vizita formaţiei AS Cosniciu. Aşadar, Ciprian Pavel şi compania pot obţine medaliile de bronz, dacă vor câştiga în faţa jibouanilor.

Rezultatele complete din etapa a XXV-a din Liga a IV-a:

Cetatea Buciumi – ACS Bănişor-Peceiu 1 – 2!

Rapid Zimbor – FC Chieşd 0 – 6!

SCO Jibou – Someşul Someş-Odorhei 5 – 1

Unirea Mirşid – Ardealul Crişeni 2 – 3

Venus Giurtelec – Barcău Nuşfalău 1 – 9

Inter Cizer – AS Creaca Jac 3 – 0

AS Cosniciu – Luceafărul Bălan 0 – 4

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 mai.

You may also like

Leave a Comment