Responsive Menu
Add more content here...


FC Chieşd învinge clar la Cizer şi revine pe podium, după ce Ardealul Crişeni a pierdut la Jibou. REZULTATELE COMPLETE din etapa a XXIII-a din Liga a IV-a

Formaţia pregătită de Bogdan Bărnuţiu şi-a revenit după eşecul usturător de acasă din runda precedentă cu Ceatea Buciumi şi azi a câştigat fără probleme pe terenul unei echipe incomode. Cum SCO Jibou a învins formaţia de pe locul 3, FC Chieşd a reuşit să revină pe podium cu trei etape înaintea finalului de sezon

by Călin ONICAŞ
0 comment 1.9K views
A+A-
Reset

După ce Barcău Nuşfalău a reuşit să se impună surprinzător pe Gâlgău Arena, situaţia în ce priveşte stabilirea noii campioane a Sălajului a devenit cam sigură. Formaţia pregătită de Adrian Damian se pregăteşte cu paşi mari pentru câştigarea primului titlu din istorie!

Meciul de la Buciumi, mai mult decât o simplă partidă de Liga a IV-a

Şi în etapa aceasta, CS Barcău a făcut spectacol pe terenul celor de la Buciumi, unde s-au înscris nu mai puţin de 11 goluri! Pentru acest adevărat spectacol sportiv făcut pe superbul “dreptunghi verde” de la Buciumi şi-au pus amprenta şi jucătorii de la Cetatea.

Ceea ce s-a întâmplat ieri la Buciumi a fost mai mult decât un joc de Liga a IV-a, ci şi o acţiune caritabilă creată de conducerea grupării de pe Valea Barcăului pentru susţinerea unui copil sărman.

Campioana Luceafărul Bălan a jucat doar 53 de minute

După ce în etapa trecută nu s-a prezentat la partida de la Jac, fostul lider din Liga a IV-a a jucat puţin şi de data aceasta! În această după-amiază, pe Gâlgău Arena, spectacolul fotbalistic s-a oprit brusc, încă din minutul 53, când tabela de scor indica 7 – 0!

ACS Bănişor Peceiu a rămas în doar şase jucători, astfel că arbitrul întâlnirii a trebuit să fluiere finalul, deoarece partida nu mai putea continua în condiţii regulamentare. Oaspeţii ar fi acuzat că cinci jucători s-au accidentat şi nu au mai putut continua…

Bătălie acerbă pentru ultimul loc de pe podium 

După ce au ieşit din lupta pentru titlu, Ardealul Crişeni şi FC Chieşd au început duelul pentru locul 3. În ultimele etape, fiecare dintre cele două formaţii au urcat pe podium, iar înaintea etapei Ardealul se afla pe podium. Gruparea din Crişeni a pierdut clar meciul cu SCO Jibou, iar în urma acestui joc şi gruparea de pe Someş poate emite unele pretenţii pentru podium.

Deocamdată însă, FC Chieşd este echipa care ocupă poziţa a treia, după ce Ciprian Pavel şi compania s-au impus azi la Cizer.  Cu trei etape înaintea finalului de sezon, FC Chieşd acumulează 48 de puncte, Ardealul Crişeni are 47 de puncte, iar SCO Jibou a ajuns la 45 de puncte!

O nouă victorie frumoasă pentru Rapid Zimbor

Cu un antrenor dedicat pe banca tehnică, dar şi cu doar câteva transferuri în această iarnă, Rapid Zimbor a arătat în retur o altă faţă. Gruparea condusă de Gabriel Mureşan a avut un parcurs bun şi a ţintit locul 5, atât cât se putea după parcursul mai modest din tur.

A pierdut, însă, meciul cel mai important, cel din runda precedentă de la Jibou. Cu toate acestea, Zimborul îşi continuă cadenţa, iar duminică a învins fără emoţii Unirea Mirşid. Altfel spus, surpriza din semifinalele Cupei României, unde elevii lui Marius Cozma au eliminat redutabila FC Chieşd.

Sigur, cele trei puncte nu mai sunt atât de importante pentru Rapid, dar tehnicianul Ghiocel Brînduşe doreşte să insufle jucătorilor o  mentalitate de învingători, având în vedere că – din sezonul viitor – Rapid Zimbor doreşte să se bată la titlu.

În fine, trebuie punctată şi remiza de la Giurtelecu Şimleului, acolo unde AS Venus şi Someşul Someş-Odorhei şi-au împărţit frăţeşte punctele.

 

Rezultatele complete din etapa a XXIII-a din Liga a IV-a:

Cetatea Buciumi – Barcău Nuşfalău 4 – 7

Inter Cizer – FC Chieşd 2 – 5

Venus Giurtelec –  Someşul Someş-Odorhei 2 – 2

SCO Jibou – Ardealul Crişeni 5 – 2

Luceafărul Bălan – ACS Bănişor-Peceiu 7 – 0 (*meci întrerupt)

Rapid Zimbor – Unirea Mirşid 3 – 0

AS Cosniciu – AS Creaca Jac 1 – 3

Amănunte de la fiecare partidă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 mai.

You may also like

Leave a Comment