Responsive Menu
Add more content here...


Fapte bune ȋn prag de Sărbători – Caravana „ Pe urmele magilor”

by Lucy Kallo
0 comment 41 views
A+A-
Reset

Caravana „ Pe urmele magilor”, Proiectul Episcopiei Sălajului și al Asociației Filantropia Porolissum, revine și ȋn acest an cu sprijin şi ajutor oamenilor aflaţi ȋn situaţii de risc social

Sărbătoarea Crăciunului care se apropie ne înnobilează preocupările și ne face, cu siguranță, mult mai atenți la semenii noștri, la greutățile și încercările acestora și, de ce nu, și la modul în care putem fi solidari cu cei care.

Cu puțin efort din partea noastră, ar putea putea primi atât de mult sprijin și atât de multă mângâiere.

În dorința de a fi de ajutor, Parohia Ortodoxă Porrolissum a identificat familii care trăiesc în sărăcie cruntă.

Orfani, bolnavi fără sprijin, bătrâni ce locuiesc în case de nuiele, mulți oameni minunați, care ne pot oferi precum steaua magilor, drumul sigur spre a înțelege Taina Crăciunului ca întâlnire dintre Om și Dumnezeu.

Asociaţia Filantropia Porolissum a fost înfiinţată la iniţiativa Preasfințitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, în anul 2009. Organizaţia are ca obiectiv ajutorarea persoanelor şi a familiilor aflate în situaţii de risc social.

Cei care doresc să se alăture și în acest an caravanei magilor, pot să se implice în a gasi suflete frumoase ce au nevoie de ajutor.

Să reuşim măcar ȋn prag de Sărbători să readucem zâmbetul pe buze copiilor şi persoanelor aflate ȋn dificultate!

You may also like

Leave a Comment