Lovitura începutului de an. Parteneriat între SCM Zalău şi Sergiu Carp Tennis Club pentru susţinerea lui Patrik Bolduţ

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 92 views
A+A-
Reset

SCM Zalău şi-a propus încă de la înfiinţare să sprijine tinerele talente din judeţ pe care, cu ajutorul antrenorilor din club să-i ajute să atingă înalta performanţă. Cea mai nouă secţie care a luat fiinţă în cadrul clubului este cea de tenis de câmp, acolo unde SCM a reuşit să atragă câţiva tineri cu potenţial care ar putea să aibă rezultate pe viitor.

Însă, la începutul acestui an, Sport Club Municipal Zalău a dat lovitura şi a reuşit să-l legitimeze pe cel mai promiţător tenisman sălăjean. Da, exact. Vorbim despre Patrik Bolduţ, puştiul minune al tenisului sălăjean, aşa cum îmi place să-l numesc pe sportivul pregătit de Sergiu Carp.

A făcut performanţa sub aripa antrenorului zălăuan, reuşind rezultate cum nu au mai fost în judeţ de aproape 20 de ani. A devenit campion naţional la simplu, la dublu, a câştigat Circuite Naţionale, s-a calificat la un turneu internaţional la Academia legendarului Rafael Nadal şi este prezent în fazele superioare ale turneelor Tennis Europe.

Toate acestea le-a reuşit până la vârsta de 14 ani. Însă, de acum, drumul este tot mai dificil, însă, puştiul promite că va continua ascensiunea sa fulminantă şi în acest an.

Trebuie precizat faptul că nu vorbim despre un transfer, iar Patrik Bolduţ va evolua, începând din acest an, cu dublă legitimare, atât la SCM Zalău, cât şi la ACS Sergiu Carp Tennis Club. Scopul colaborării este susţinerea puştiului spre înalta performanţă.

“Sport Club Municipal Zalău, clubul fanion al județului Sălaj, cu sportivi campioni naționali și europeni, se alătură din acest an să-l susțină pe Patrik Bolduț, cel mai bun produs al momentului în Sălaj, în tenis. În acest sens, Patrik Bolduț va evolua în anul 2024 cu dublă legitimare, la SCM Zalău și la ACS Sergiu Carp Tenis Club. La doar 14 ani, Patrik Bolduț, antrenat de Sergiu Carp, este considerat de specialiști cel mai bun și promițător tenisman din Sălaj. Rezultatele înregistrate până acum, profesionalismul cu care se antrenează, dorința de a fi cel mai bun, spiritul de învingător și înalta performanță obținută până acum, deși are o vârstă fragedă, au contribuit decisiv la această colaborare”, se arată într-un comunicat emis de SCM Zalău.

𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞

🥉Locul 3 la Mastersul Kinder Joy, Academia de Tenis Rafael Nadal, 2021, 11 ani,

Locul 5 la Campionatul European din Franța, 2022, 12 ani (a fost prima rachetă)

🥇Medalie de Aur la Memorialul Dr. Mladen Stojanovic, Boznia și Hertegovina, 2022, 12 ani,

🥇Medalie de Aur la Soul Cup, Istanbul, Turcia, 2022, 12 ani,

Semifinalist la Pepas Cup, Slovenia, 2023, 13 ani,

Semifinalist la HAI CUP, România, 2023, dublu și simplu, 13 ani,

Semifinalist la Regata Junior Trophy, Moldova, 2023, dublu și simplu, 13 ani.

𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞

🥇Campion Național la simplu, 2022, 12 ani

🥇Campion Național pe echipe cu Politehnica București, 2022, 12 ani,

🥈Vicecanpion la dublu, de două ori ( CN de vară și CN de iarnă ), 2022, 12 ani,

🥈Vicecampion la Selecția Națională, 2023, 13 ani,

🥉Medalie de bronz la Selecția Națională, 2023, 14 ani,

🥈Medalie de argint CN FRT- TROFEUL MARIN BADIN, 2023, 14 ani,

🥇Medalie de aur la BT Tenis Cup 1, 2023, 14 ani,

🥇Medalie de aur la Trofeul Sătmarului, 2023, 14 ani,

🥇Medalie de aur la Cupa Hoia, 2023, 14 ani, dublu și dublu mixt.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!