Responsive Menu
Add more content here...


Experienţa, atuul echipei din Şomcuta. Dorinţa de afirmare şi pregătirea fizică de partea şimleuanilor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Sportul Şimleu se duelează cu Progresul Şomcuta Mare la barajul de promovare în Liga a III-a. Meciul va avea loc duminică, de la ora 17.30, pe Stadionul „Olimpia” din Satu Mare


Încă de la tragerea la sorţi, reprezentanta Sălajului a avut noroc şi a evitat adversari grei, astfel că a căzut într-o grupă cu  campioanele din Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Fiecare urma să joace cu fiecare, doar că în această grupă va avea loc doar un joc, între Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare, având în vedere că judeţul Bistriţa-Năsăud nu îşi trimite reprezentantă la acest baraj.

Astfel, Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare vor juca duminică, de la ora 17.30, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare pentru un loc în Liga a III-a.

La prima vedere, reprezentanta judeţului Maramureş pare un adversar accesibil pentru Sportul Şimleu, dar Progresul Şomcuta Mare este o echipă de luat în seamă, mai ales prin prisma experienţei unor jucători pe care îi are în lot.

Portarul Alexandru Lovasz, Alexandru Ignat, Bogdan Hauşi, Bogdan Bârle şi Tudor Balmoş, sunt câţiva dintre jucătorii care au jucat ani buni în Liga a III-a şi Liga a II-a. Alexandru Lovasz  şi Bogdan Bârle au jucat chiar şi în Sălaj, la Someşul Ileanda, care a câştigat campionatul în 2010, dar şi barajul de promovare.

Progresul Şomcuta Mare pare o echipă asemănătoare cu Viitorul Ulmeni din sezonul trecut, pe care a învins-o Unirea Mirşid la barajul pentru Liga a III-a. Sportul Şimleu stă însă mai bine când vine vorba de pregătirea fizică.

Chiar dacă nu a mai jucat vreun meci oficial din luna martie, formaţia antrenată de George Zima s-a antrenat în această perioadă, astfel că pregătirea fizică şi dorinţa de afirmare a tinerilor jucători poate fi atuul celor de la Sportul.

“Avem un lot experimentat, dar dacă  Sportul Şimleu a făcut în fiecare zi antrenamente, cu siguranţă stă mai bine la capitolul pregătire fizică”, a spus antrenorul de la Şomcuta Mare.

You may also like

Leave a Comment