Responsive Menu
Add more content here...


EXCLUSIV: Robert Parge s-a calificat la Campionatul European de Tineret

by Monel SABOU
0 comment 1,7K views
A+A-
Reset

Atletul originar din județul Sălaj a terminat în această după-amiază pe locul 2 cursa de 400 de metri din cadrul Campionatelor Internaționale de Atletism și a reușit să-și confirme valoarea alergând turul de pistă în 47’07”, rezultat care reprezintă și un  nou record personal pentru sprinterul lansat în sportul de performanță de prof. Radu Rusu de la Clubul Sportiv Școlar Zalău


Ediția din acest an a Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balas Soter”, competiție găzduită de stadionul „Cluj Arena”, a fost una de succes pentru alergătorul zălăuan Robert Parge.

Chiar dacă acum apără culorile Clubului Sportiv Universitatea Cluj, sprinterul născut și crescut în urbea de la poalele Meseșului nu a uitat de unde a plecat și revine acasă la Zalău ori de câte ori are puțin timp liber.

La fel s-a întâmplat și în cursul acestei săptămâni. Cu doar trei zile înainte de competiția de la Cluj, Robert a venit acasă pentru a se încărca cu energie pozitivă.

„Dimineață am avut ultimul antrenament mai tare înainte de Campionatele Internaționale. Voi alerga în cursa de 400 de metri unde îmi doresc să obțin un rezultat bun pentru a confirma baremul de participare la Campionatele Europene de Tineret. Sper să mă clasez cât mai sus în clasament pentru că vreau să fac parte și din ștafeta care va participa la Cupa Europei”, ne-a declarat Robert Parge cu prilejul vizitei făcute acasă la Zalău.

Din fericire pentru tânărul atlet, toatesperanțele și visele sale au prins contur în această după-amiază.

Antrenat la Cluj-Napoca de prof. Vasile Boboș, atletul zălăuan a făcut o cursă excelentă pe pista stadionului Cluj Arena și a terminat pe locul 2 cursa de 400 de metri din cadrul Campionatelor Internaționale după 47 de secunde și 7 sutimi, rezultat care înseamnă pe lângă confirmarea standardului de participare la Campionatele Europene UNDER 23 i un nou record personal.

(Mai multe informații și o declarație a sportivului Robert Parge în ediția tipărită de miercuri, 7 iunie 2017).

 

You may also like

Leave a Comment