Responsive Menu
Add more content here...


EXCLUSIV. Accident grav la Chieşd. GALERIE FOTO

by Eduard FARCAS
0 comment 9.1K views
A+A-
Reset

Un şofer începător a pierdut controlul volanului pe strada principală şi a intrat într-un cap de pod. În maşină se aflau cinci persoane, trei din Zalău şi doi din Chieşd


Un grav accident de circulaţie a avut loc în această seară, în jurul orei 21.00, în centrul localităţii Chieşd.

Din primele informaţii pe care le avem de la martorii oculari, Andrei B., un tânăr şofer, care şi-a luat abia ieri permisul, a condus cu viteză şi a intrat într-un cap de pod. În maşina marca Audi A4 pe care o conducea tânărul începător se aflau încă patru pasageri, din care pasagerii din spate au fost grav răniţi.

La faţa locului au intervenit mai multe autosanitare de la SMURD dar şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

Au fost prezente şi două echipaje de la Poliţia Rutieră Sălaj.

Trei dintre pasagerii din maşină sunt din Zalău în timp ce ceilalţi doi sunt din Chieşd. Şoferul Andrei B., este din Zalău, a împlinit recent 18 ani şi a fost elev al Liceului Tehnologic “Mihai Viteazu”.

Ceilalţi pasageri sunt Raul D., Alexandru K., Chiş T., Denis D. şi B. Andrei, toţi cu vârste între 17 şi 19 ani.

Un conducător auto de 18 ani a fost implicat într-un accident de circulație la Chieșd ca urmare a lipsei de experienţă la volan.

Adolescentul circula cu autoturismul proprietatea familiei pe Drumul Comunal 3, iar la intersecția cu Drumul Județean 108 F, din cauza lipsei de experiență (permisul dobândit în data de 20.11.2017) și a neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, doi pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, au suferit vătămări corporale uşoare și au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment”, spune Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspăectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

You may also like

Leave a Comment