Evenimente caritabile la Crasna

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Comuna Crasna reuşeşte să iasă în evidenţă prin organizarea a fel şi fel de evenimente deosebite care au ca scop unirea comunităţii şi socializarea cetăţenilor. An de an se organizează evenimente precum Ziua Familiei pe timp de vară, iar anul se încheie cu un târg caritabil de Crăciun.

Aşa a fost şi în anul 2023. Timp de două zile, înainte de Crăciun, la Crasna au avut loc mai multe evenimente culturale şi artistice cu scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor nevoiaşe.

Ca în fiecare an, consilierii UDMR şi Organizaţia Femeilor UDMR din Crasna, împreună cu Primăria şi Consiliul Local, s-au ocupat de organizarea evenimentului.

La căminul cultural a fost teatru de păpuşi, concerte de pian şi vioară. În ziua următoare a avut loc un concert mare, iar pe scenă au urcat toate corurile bisericilor din Crasna.

Pe scenă au urcat şi elevii Liceului “Cserey-Goga”, iar pe tot parcursul evenimentelor s-au putut face donaţii. S-a strâns o sumă considerabilă, care va fi folosită pentru ajutorarea nevoiaşilor din comună.

Totodată, împreună cu Asociaţia Dorkasz, Primăria a continuat proiectul “Găleata Albastră”. În anul 2023, autorităţile locale au primit 180 de găleţi albastre. Cei care au dorit să se alăture proiectului puteau lua găleţi goale pe care îşi luau angajamentul să le umple cu fel şi fel de alimente neperisabile.

Proiectului s-au alăturat şi diverse firme din comună. De exemplu, o firmă s-a angajat să doneze cţte un kilogram de miere pentru fiecare găleată donată, în timp ce altă firmă a oferit pentru fiecare găleată câte un bon valoric de 20 de lei.

You may also like

Leave a Comment