Responsive Menu
Add more content here...


Eveniment special! Ateliere de creație, lectură, pictură pe față și jocuri de rol la Zalău Value Centre

Ești gata pentru o aventură culturală plină de culoare și creativitate? Pe 24 februarie, începând cu ora 10:00, sunteți invitați la Zalău Value Centre pentru o zi specială dedicată pasiunii pentru lectură și artă, în colaborare cu Biblioteca Județeană

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Zalău Value Centre vă invită la un eveniment special!  Pe 24 februarie, între orele 10-12, alăturați-vă atelierului de creație, lectură și jocuri de rol desfășurat în colaborare cu Biblioteca Județeană.

În zona food court a centrului comercial, veți avea ocazia să vă exprimați creativitatea, să vă pierdeți în paginile cărților captivante și să explorați lumea fascinantă a jocurilor de rol.

Este o oportunitate perfectă pentru întreaga familie să descopere noi pasiuni și să petreacă împreună momente pline de aventură și învățare.

📍 Zalău Value Centre, zona food court
🗓️ 24 februarie, ora 10:00-12:00
🎟️ Intrarea este liberă
La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://zalauvaluecentre.ro/…/nota-de-informare…/

You may also like

Leave a Comment