Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Eveniment marcant în campania electorală a PNL Sălaj – Lansarea candidaţilor pentru alegerile locale s-a făcut la Zalău cu mare fast

PNL şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale în Sălaj. Dinu Iancu Sălăjanu, candidat pentru un nou mandat la CJ. Claudiu Bîrsan, candidat pentru Primăria Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 343 views
A+A-
Reset

 

În data de 19 aprilie, vineri după amiaza, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” Zalău a fost gazda lansării candidaților PNL Sălaj pentru alegerile locale din data de 9 iunie.

În prezența a peste 1.400 de persoane, susținători simpatizanți ai mișcării peneliste sălăjene, cu participarea unor invitați de seamă a avut loc lansarea candidaților organizației de Sălaj ai PNL.

Invitaţi speciali au fost liderul formațiunii politice, Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului – sălăjeanul Lucian Bode, europarlamentarul Daniel Buda, primarul oraşului Cluj-Napoca – Emil Boc – şi președintele Consiliului Județean Maramureș – Ionel Bogdan.

Cei prezenți la eveniment și-au arătat entuziasmul și determinarea pentru obținerea unui scor electoral bun și foarte bun pentru alegerile locale din 9 iunie de anul acesta cât și pentru cele care le vor urma în acest an electoral. Astfel, Partidul Naţional Liberal şi-a anunțat candidaţii la alegerile locale pentru judeţul Sălaj.

 

 

 

 

 

 

Candidații sălăjeni din partea PNL sunt în persoana Preşedintelui PNL Sălaj şi al Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, care va candida pentru un nou mandat, iar candidatul PNL pentru Primăria municipiului Zalău este Cristian Claudiu Bîrsan, actual vicepreşedinte al CJ.

Dinu Iancu-Sălăjanu: “După 9 iunie, vom avea peste 30 de primari liberali în judeţul Sălaj!”

După intonarea Imnului de Stat, în buna tradiție a  desfășurării unor astfel de evenimente oficiale, în deschiderea alocuțiunilor care au avut loc cu ocazia acestui eveniment, candidatul la un nou mandat pentru șefia la Consiliul Judeţean Sălaj – Dinu Iancu Sălăjanu, a vorbit doar într-un stil optimist.


,,Astăzi avem primari în funcţie în număr de 28. Sunt convins că vom avea peste 30 de primari liberali în judeţul Sălaj după 9 iunie”, a afirmat actualul Președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Lucian Bode: “Sunt încrezător în performanța pe mai departe a filialei PNL Sălaj”

Lucian Bode, secretar general al PNL, în cadrul evenimentului a declarat:

“Sunt încrezător în performanța pe mai departe a filialei PNL Sălaj. Suntem o echipă care lucrăm pentru oameni, iar Sălajul Liberal este drumul nostru, este drumul spre victorie!

Le mulțumesc tuturor celor care au crezut în acest proiect politic, în special sălăjenilor care ne-au acordat încrederea și îi asigur că pentru noi, liberalii, politica este despre viziune, despre a face bine oamenilor și a dezvolta comunități”. Lucian Bode susține că PNL va da președintele României.

Cristian Claudiu Bîrsan: “În calitate de primar, pot să ofer o viziune inovatoare care să ducă municipiul Zalău”

Candidatul pentru Primăria municipiului Zalău și actualul vicepreşedinte al Consiliului Județean Sălaj a criticat modul în care administraţia locală actuală este condusă de social-democrați- reclamând ”lipsa de viziune şi neputinţa”.

El a ţinut să arate importanţa bunei colaborări între Consiliile Judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ care sunt în opinia sa “motorul” dezvoltării în fiecare judeţ.

”Suntem organizaţia politică cea mai puternică în acest moment din judeţul Sălaj, trebuie să confirmăm acest statut, trebuie să reconfirmăm statutul de cel mai puternic partid din judeţul Sălaj. Am fost obişnuiţi cu puţin, ca să cerem puţin şi să ni se ofere puţin. (…) În calitate de primar pot să ofer o viziune inovatoare care să ducă municipiul Zalău acolo unde îi este locul şi acolo unde sunt toate administraţiile liberale din jurul nostru, pentru că este nevoie să imprimăm municipiului nostru o dezvoltare accelerată, integrată, o dezvoltare durabilă”, a concluzionat liberalul Claudiu Bîrsan.

Discurs mobilizator al tânărului primar din Şimleu Silvaniei

Primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Mihai Cristian Lazăr, va candida pentru un nou mandat. El este cel mai tânăr primar de oraş din România. Cu toate acestea, edilul oraşului din Şimleu Silvaniei a făcut treabă şi este extrem de optimist în ce priveşte continuitatea în fruntea comunităţii. Discursul său mobilizator a adus ropote de aplauze din tribunele arhipline ale sălii.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Zalău, că nu împărtăşeşte părerea celor care cred că tânăra generaţie nu este dispusă la efort şi că, dimpotrivă, are mare încredere în tineri.

Nicolae Ciucă îndeamnă femeile din partid să lupte pentru a ajunge pe prim-planul scenei politice

“Eu am foarte mare încredere în tinerii de astăzi, pentru că şi noi am fost ca ei ”, a afirmat Nicolae Ciucă, la evenimentul de lansare a candidaţilor filialei Sălaj a PNL la alegerile locale.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a mai declarat că „Partidul Național Liberal este singurul partid care a reușit să depășească un ciclu de patru ani continuu la guvernare”. El a amintit că partidul a depășit un ciclu de patru ani și jumătate. Conform acestuia, perspectivele indică că vor împlini cinci ani în noiembrie.

Nicolae Ciucă a cerut interacțiune cu cetățenii. El a subliniat că „activul de partid” trebuie să interacționeze cu cetățenii și să le ofere o perspectivă clară asupra identității PNL-ului, în special celor care nu au decis încă cu cine să voteze.

În același context, președintele PNL-Nicolae Ciucă a remarcat prezența redusă a femeilor în prim-planul politicii liberale în acest județ. El a dorit să clarifice că în PNL nu sunt prezenți doar bărbați, încurajând doamnele să lupte pentru a ocupa un loc în prim-planul politicii. Reprezentantul PNL le-a îndemnat pe femeile din partid să lupte pentru a ajunge pe scenă. Nicolae Ciucă a subliniat că liberalii trebuie să păstreze memoria și valorile celor care au luptat pentru țară.

El evidențiază că administrația și politica se bazează pe fapte, asemenea credinței. El încurajează să se lase faptele să vorbească pentru ele însele.


Festivitatea de anunțare a candidaților pentru alegerile locale din 9 iunie s-a încheiat într-o manieră optimistă, decentă și elegantă, unde la finalul acesteia s-a ținut și o conferință de presă la care liderul PNL-Nicolae Ciucă, în principal, a răspuns cu deschidere și amabilitate întrebărilor care i-au fost puse de către reprezentanții presei prezenți la eveniment.

Vezi AICI înregistrarea integrală a evenimentului de la Sala Sporturilor – discursurile invitaţilor (I).  

Vezi AICI înregistrarea integrală a evenimentului de la Sala Sporturilor (II) – anunţarea candidaţilor pentru alegerile locale şi tunurile cu confetti. 

Vezi AICI înregistrarea integrală a conferinţei de presă ce a avut loc după terminarea evenimentului.

Lista candidaţilor PNL pentru alegerile locale din 9 iunie:

Agrij – Ștefan Berar
Almașu – Cristian Boszormenyi
Băbeni – Dorel Vancea
Bălan – Daniel Pop
Bănișor – Teodor Florian But
Benesat – Sorin Romocea
Bobota – Mugurel Moraviț
Bocșa – Daniel Vasile Juca
Buciumi – Daniel Dobre
Carastelec – Nagy Tibi
Cehu Silvaniei – Nelu Blidar
Chieșd – Dorin Ioan Oros
Cizer – Daniel Nicolae Roșca
Coșeiu – Lucian Vulpe
Crasna – Ionuț Bogdan Hulujan
Creaca – Eugen Terec
Crișeni – Vasile Călin Morar
Cristolț – Cristian Nechifor
Cuzăplac – Ionel Florin Țîrlea
Dobrin – Felician Chiș
Dragu – Angelica Lazăr
Fildu de Jos – Nicolae Marin Albert
Gâlgău – Cristian Ungur
Gârbou – Alexandru Spătar
Halmășd – Nicolae Moisi
Hereclean – Bela Vaida
Hida – Dumitru Petruș
Horoatu Crasnei  -Marian Mirișan
Ileanda – Dănuț Pop
Ip – Răzvan Dregan Cosma
Jibou – Ioana Stanca
Letca – Călin Ioan Ciorlăuș
Lozna – Alin Gabriel Pocol
Măeriște – Vasile Lazăr
Marca – Ioan Șumălan
Mirșid – Mircea Păușan
Năpradea – Vasile Fodor
Pericei – Călin Pop
Plopiș – Nicolae Criste
Poiana Blenchii – Augustin Birtaș
Românași – Ioan Buda
Rus Ioan – Aurelian Cozma
Sâg – Nicolae Sebastian Peștean
Sălățig – Grigore Mărieș
Sânmihaiu Almașului – Dan Drâglă
Sărmășag – Florin Trandafir Sas
Șimișna – Vasile Revnic
Șimleu Silvaniei – Mihai Cristian Lazăr
Someș Odorhei – Ioan Șandor
Surduc – Alin Cristian Băbănaș
Valcău de Jos – Ioan Roșan
Zalău – Cristian-Claudiu Bîrsan
Zalha – Vasile Traian Seliștean
Zimbor – Gabriel Mureșan
Sălaj – Dinu Iancu-Sălăjanu.

You may also like

Leave a Comment