Responsive Menu
Add more content here...


Eveniment macabru în Italia: Un şimleuan, aflat la volanul unui dric ce transporta trupul neînsufleţit al unei femei, a suferit un grav accident rutier. GALERIE FOTO şi VIDEO

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20,2K views
A+A-
Reset

Ovidiu Szatmari – un sălăjean în vârstă de 30 de ani – se zbate între viaţă şi moarte pe paturile spitalului Maggiore din Bologna, după ce dricul pe care îl conducea în drum spre România s-a ciocnit frontal cu un automobil condus de o tânără italiancă ce abia îşi luase permisul de conducere


Un accident sinistru a avut loc sâmbătă pe şoselele din Italia. Ovidiu Szatmari, originar din Şimleu Silvaniei, se afla la volanul unui dric ce transporta în ţară trupul neînsufleţit al Doinei Pop, în vârstă de 64 de ani. Aceasta lucra în Italia ca menajeră.

Din păcate, partea sinistră abia apoi a urmat. În timp ce se afla în localitatea Mezzogoro, autovehiculul condus de şimleuanul în vârstă de 30 de ani, s-a izbit frontal cu un autovehicul marca Kia Rio, condus de Alessia Rossin, în vârstă de 19 ani.

Conform presei din Italia, tânăra abia îşi luase carnetul de conducere. Impactul a fost unul foarte violent, iar ambii conducători auto au fost prinşi între fiarele contorsionate ale maşinilor.

În momentul în care la faţa locului au sosit şi echipajele de descarcerare, Ovidiu era conştient, dar ulterior, starea sa s-a agravat. Echipajul s-a luptat două ore pentru scoaterea şimleuanului. După operaţiunea destul de complicată, Ovidiu a fost transportat de urgenţă la spitalul Maggiore din Bologna, cu ajutorul unui elicopter.

Din păcate starea sa este gravă şi şimleuanul se află internat la terapie intensivă, în timp ce Alessia a fost transportată la spitalul Bufalini din Cesena. Cât despre trupul neînsufleţit al femei de 64 de ani, acesta se află la morga Lagossanto din provincia Ferrara.

 

You may also like

Leave a Comment