Responsive Menu
Add more content here...


Eveniment literar la Biblioteca Județeană Sălaj – „Viziunea comună în literatura română contemporană”

Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj, în colaborare cu Editura NEMIRA, organizează un eveniment literar pe data de 11 iulie, la ora 17, la Secția Tineri Adulți din cadrul bibliotecii

by Mihai POP
0 comment 107 views
A+A-
Reset

Biblioteca Județeană „I.S Bădescu”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj și Editura NEMIRA, își invită cititorii și prietenii la unul dintre cele mai așteptate evenimente literare ale verii: Viziunea Comună în literatura română contemporană, cu Raluca Nagyprozatoare și Daniela Hendeapoetă.

Întâlnirea, care va avea loc joi, 11 iulie 2024, de la ora 17,00, la Secția Tineri&Adulți, va fi moderată de Eli Bădică, editoare coordonatoare, imprintul n’autor.

Dacă vrei și tu să te bucuri de o altfel de după-amiază de iulie, te așteptăm alături de noi, la o discuție despre cărți, literatură și scriitori!

Evenimentul este susținut de Griff Hotel Zalau, Zet Café și Dulciuri de casă, cărora le mulțumim că sunt alături de noi pentru ca totul să iasă perfect, transmite Biblioteca Județeană „I.S Bădescu”.

You may also like

Leave a Comment