Responsive Menu
Add more content here...


Eveniment cu şi despre femei, împreună cu Ramona Strugariu – europarlamentar REPER!

by Mihai POP
0 comment 192 views
A+A-
Reset

Mâine, începând cu orele 19:30, la Zalău va avea loc un eveniment special organizat de către o asociaţie caritabilă, înfiinţată la iniţiativa femeilor din partidul REPER. Invitata specială va fi Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, europarlamentar şi cofondator „România la feminin”, care aşteaptă toate sălăjencele la discuţii şi dezbateri interesante şi de actualitate

Evenimentul care va avea loc joi, 11 iulie, la Zalău, este organizat de asociaţia caritabilă “România la feminin”, marcă a Partidului REPER.

Momentul va fi concentrat pe diferite teme de interes legate de femei, cum ar fi participarea şi implicarea femeilor în viaţa politică, violenţa domestică, despre mame şi maternitate, sănătate şi drepturi reproductive şi provocările femeilor antreprenoare.

„România la feminin” a apărut ca şi un manifest al femeilor din Partidul REPER, prin care îşi doreşte să atragă atenţia asupra problemelor întâmpinate de acestea în societate.

Discuţiile se vor desfăşura în cadrul Centrului de Cultură şi Artă a judeţului Sălaj, în sala Porolissum, unde sunt aşteptate toate doamnele dornice să-şi împărtăşească experienţele cu restul participantelor.

 

You may also like

Leave a Comment