Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheş: “Toată bătălia dintre PNL şi USR+ nu are legătură cu binele şi prosperitatea oamenilor, ci cu propriile interese mafiote anti-naţionale şi anti-româneşti”

by Stirile din Salaj
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Cîţu, ca să câştige preşedinţia PNL, are nevoie să-i cumpere pe primari cu bani de la buget, bani care, însă, nu sunt la buget şi vor trebui împrumutaţi. Aceştia sunt alţi bani, în plus la miliardele DEJA împrumutate de PNL pe spinarea românilor. Primarii PNL sunt pragmatici: ca să câştige voturi de la oameni trebuie să arate că fac proiecte, ca să facă proiecte au nevoie de bani, deci cine le dă banul pe acela îl votează.

USR+ nu are primari, deci pe ei nu-i intereseaza aceste proiecte. Preocuparea lor, însă, este preluarea controlului asupra justiţiei şi sprijinirea intereselor străine în România în defavoarea intereselor româneşti. Acesta e motivul pentru care prioritatea 0 a neomarxiştilor de la USR+ e desfiinţarea SIIJ, singura structură de parchet aflată în afara controlului politic. La aceasta se adaugă şi scăparea Clotildei de dosarul de la SIIJ privind frauda de la Sectorul 1, care are cel mai mare buget.

În timp ce PNL se bate pentru a prăda şi mai mulţi bani, iar USR+ pentru a prelua controlul asupra justiţiei, prin desfiinţarea SIIJ, preţurile au explodat şi sunt tot în creştere.

Sute de mii de familii vor avea de suferit la iarnă de foame şi frig, în condiţiile în care creşterea preţului la energie va aduce cu el scumpiri în valuri la toate produsele şi serviciile.

Se vede acum că bunăstarea marii mase a românilor nu e printre priorităţile PNL-USR+.

Peste tot în lume unde au fost neomarxişti la conducere, acea ţară a fost lovită de sărăcie, disensiuni sociale şi abuzuri.

Acesta e şi palmaresul PNL-USR+.

Cristian Terheş – Europarlamentar PNŢCD

You may also like

Leave a Comment