Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheş: “Politicieni de la USR şi PNL, precum şi magistraţi atacă Curtea Constituţională a României”

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Politicieni de la USR si PNL, precum si magistrati ataca Curtea Constitutionala a Romaniei spunand ca deciziile CJUE au intaietate asupra Constitutiei Romaniei si asupra deciziilor CCR, judecatorii nationali putand oricand decide sa elimine de la aplicare norme interne si constitutionale pe care ei insisi le considera “contrare dreptului european”.

Admiterea si permiterea unei asemenea aberatii logico-juridica conduce efectiv la anarhie si la disolutia Romaniei.

Daca acestor magistrati si politicieni de la PNL si USR (in fapt, niste slugi odioase antinationale) le pute Constitutia Romaniei, sa isi dea demisiile din respectivele functii publice. Cand au ocupat vremelnic aceste functii cu totii au jurat sa respecte Constitutia Romaniei si sa o apere.

Daca cred ca aceasta Constitutie nu e buna, sa isi dea demisia si sa faca demersuri pentru schimbarea ei asa cum doresc apoi sa reocupe acele functii publice cand vor avea o constitutie pe placul lor.

Asa au facut si functionarimea maghiara din Transilvania, dupa unirea din 1918, care si-a dat demisia in bloc pentru ca nu a recunoscut unirea. In urma acelui vid de putere, Consiliul Dirigent, a carui presedinte era Iuliu Maniu, a numit in functii publice preoti si invatatori, pentru ca sa existe judecatori si administratie in Transilvania.

Am spus-o din 2015 ca, prin tot ceea ce face, Klaus Iohannis submineaza unitatea si suveranitatea Romaniei, prin subminarea Constitutiei, iar asta se vede si acum.

Legea suprema in orice stat este Constitutia. Deasupra Constitutiei unei tari nu e decat Dumnezeu.

Constitutia este emanatia suveranitatii, independentei si autodeterminarii oricarei natiuni. Sa afirmi ca decizii europene au intaietate si asupra Constitutiei, mai ales cand vine vorba despre respectarea drepturilor fundamentale ale omului (egalitate in fata legii, independenta justitiei, proces echitabil, etc), este o sfidare a cetatenilor romani si a esentei statului Roman.

Solutia este simpla:

1. Nu mai votati tradatori de la PNL si USR in functii publice.

2. Recuzati orice judecator sau procuror care sustine demersul magistratilor tradatori.

Europarlamentar Cristian Terheş

You may also like

Leave a Comment