Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheș participă la Madrid, la o conferință a Grupului ECR

by Mihai POP
0 comment 65 views
A+A-
Reset

În perioada 26-27 septembrie a.c. europarlamentarul Cristian Terheș participă la Madrid, la o conferință a Grupului ECR, unde va susține un discurs pe tema prezentului și viitorului Europei

”În perioada 26-27 septembrie a.c. sunt la Madrid, la o conferinta a Grupului ECR, unde voi sustine un discurs pe tema prezentului si viitorului Europei.

Europa este in prezent intr-un hoas evident, cauzat de implementarea unor masuri neomarxiste absurde si utopice, care au creat foarte multa saracie, inechitate si abuz.

Pentru viitor, Europa ori se intoarce la radacinile sale, la respectul pentru demnitatea umana si drepturile fiecarui cetatean, precum si la respectarea drepturilor natiunilor, ori va disparea asa cum o stim/am stiut-o.

Solutia la indemana fiecaruia pentru viitorul Europei este de a alege patrioti in functii publice, care pun pe primul loc interesul propriei tari si al concetatenilor. Conditia primordiala pentru binele Europei este binele tarilor care o compun si a cetatenilor acestora: cand lor le merge bine, merge bine si Europei” , a transmis europarlamentarul Cristian Terheș.

You may also like

Leave a Comment