Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheș îi solicită ministrului Justiției redeschiderea dosarului cu “casele furate de familia Iohannis”

by Mihai POP
0 comment 10 views
A+A-
Reset

După ce președintele României i-a cerut lui Stelian Ion să încerce redeschiderea dosarului de la 10 august, europarlamentarul PNCȚD îi solicită ministrului de la Justiție să redeschidă și dosarul în care Iohannis a “șterpelit de case cu acte false

Klaus Iohannis – șterpelitorul de case cu acte false, cel care nu a plătit statului 300.000 de euro, bani proveniți din închirierea caselor obținute ilegal – îi cere ministrului Justiției, Stelian Ion, să “găsească soluții” pentru a se redeschide dosarul de la 10 august, clasat definitiv.

În condițiile acestea și eu îi solicit public lui Stelian Ion să “găsească soluții” pentru a se redeschide dosarul cu casele furate de familia Iohannis și sutele de mii neplătite de la stat, care a fost tot clasat definitiv.

Referitor la acest dosar, Europa Liberă a scris: “Procurorii au anchetat modul în care Klaus și Carmen Iohannis au intrat în posesia unui imobil din Sibiu, închiriat unei bănci. Cei doi soți au pierdut imobilul în 2015, după ce judecătorii au decis că proprietarul inițial nu mai are moștenitori legali, motiv pentru care imobilul a intrat în proprietatea statului. Certificatul de moștenitor în baza căruia a fost cumpărat imobilul a fost falsificat”.

https://romania.europalibera.org/…/dosaru…/31004542.htmlhttps://www.hotnews.ro/stiri-esential-24488659-dosarul…

Cristian Terheş – Europarlamentar PNŢCD

You may also like

Leave a Comment