Europarlamentarul Cristian Terheș: ”Guvernul trădător PSD-PNL trebuie să-și dea demisia”

by Mihai POP
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Forțele speciale ale MAI au ajuns să amenințe protestatarii cu arme de foc, după ce Guvernul a escaladat situația prin incapacitatea de a avea un dialog constructiv cu fermierii. Soluția ieșirii din acest impas e demisia Guvernului, spune Europarlamentarul Cristian Terheș


Transportatorii şi fermierii au demarat miercuri o serie de proteste, nemulţumiţi de accizele mari la motorină, preţurile RCA, dar şi de schimbările legislative intrate în vigoare de la 1 ianuarie.

Aceştia au plecat pe drumurile din ţară cu camioane şi tractoare, cu viteză redusă, îndreptându-se spre Bucureşti, iar traficul a fost blocat pe mai multe şosele inclusiv pe Şoseaua de centură a Capitalei.

Europarlamentarul Cristian Terheș este revoltat, pentru faptul că forțele speciale ale MAI au ajuns să amenințe protestatarii cu arme de foc, după ce Guvernul a escaladat situația prin incapacitatea de a avea un dialog constructiv cu fermierii.

Soluția ieșirii din acest impas e demisia Guvernului

”Dupa ce ca e tradator, acest Guvern PSD-PNL, condus de slugile Ciolacu si Predoiu, este absolut iresponsabil! E inadmisibil ca fortele speciale ale MAI sa ajunga sa ameninte protestatarii cu arme de foc, dupa ce Guvernul a escaladat situatia prin incapacitatea de a avea un dialog constructiv cu fermierii!

Revolta si nemultumirea fermierilor sunt de înteles, aroganta si lasitatea Guvernului PSD-PNL sunt intolerabile!

Solutia iesirii din acest impas e demisia Guvernului”, a transmis Europarlamentarul Cristian Terheș.

You may also like

Leave a Comment