Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheș: E imperativ să apărăm copiii din Parlamentul European

Europarlamentarul Cristian Terheș consideră că este imperativ ca minorii să fie apărați din Parlamentul European, împotriva dorințelor perverșilor sexuali

by Mihai POP
0 comment 126 views
A+A-
Reset

Europarlamentarul Cristian Terheș susține cu tărie faptul că, la o vârstă fragedă, copiii nu au capacitatea de a înțelege ce înseamnă homosexesualitatea, pedofilia, ori dacă un trans este femeie sau bărbat:

Atrăgeam atenția în 2018, când românii nu au ieșit la vot pentru a susține referendumul pentru familie, că primele victime ale propagandei ideologiei de gen, sub pretextul apărării “drepturilor LGBTQIVXYZHREKL+”, vor fi copiii. Deja acest lucru se întâmplă în Vest, iar curentul vine rapid spre România.

Mai jos vedeți o reclamă a unuia care prezintă o carte pentru copii, în care se face vorbire despre cum un bărbat transgender a născut.

La o asemenea vârstă fragedă copiii nu au dezvoltat aparatul critic pentru a discerne cu privire la afirmații de genul: bărbații pot să nască, un bărbat ce se declară femeie e femeie etc.

O femeie ce e gravidă și naște poate să se considere mașină, dar numai într-o societate bolnavă oamenii s-ar apuca să spună că o mașină a rămas însărcinată și a născut.

Internetul e asaltat începând de azi, 1 iunie, cu mesaje pro-ideologie de gen, pentru ca luna iunie a fost declarată de Obama în 2009 “pride month”. Deci nu mai vorbim despre copii în iunie, ci despre perverși și perversiuni sexuale la care sunt expuși copiii.

PSD, PNL și USR constant au susținut în Parlamentul European reglementări ce să impună ideologia de gen copiilor în școli.

Orice vot pentru PSD, PNL și USR e un vot pentru a expune copiii la apucăturile unor perverși sexuali.

Pentru protejarea copiilor și revenirea la educația clasică, votați candidații Alianței AUR la alegerile europarlamentare!

Dacă credeţi că ceea ce spun sunt exagerări, urmăriţi aceste dezbateri din Parlamentul European:

Dacă credeţi că ceea ce spun sunt exagerări, urmăriţi aceste dezbateri din Parlamentul European”, a declarat Cristian Terheș.

https://www.facebook.com/share/v/2Xe3mnTyzY6Qdq5R/

https://www.facebook.com/share/v/MTFzNm413QXyksqk/

You may also like

Leave a Comment