Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Europarlamentarul Cristian Terheş, după şedinţa de lucru de la AUR Sălaj – “Clar vom câştiga alegerile europarlamentare!”

Cristian Terheş, s-a întâlnit azi, 25 martie, cu liderii alianţei AUR din judeţul Sălaj - Valeriu Crişan şi Gheorghe Călătan - pentru a pune la cale campania pentru alegerile europarlamentare şi nu numai, campanie pe care Terheş este sigur că o va câştiga această coaliţie!

by Mihai POP
0 comment 77 views
A+A-
Reset

Cristian Terheş, preşedintele Partidului Republican din România, va candida la Europarlamentarele din acest an pe listele Alianței pentru Unirea Românilor. Şi în Sălaj, la el acasă, se lucrează intens pentru pregătirea campaniei electorale pe care europarlamentarul este convins că o va câştiga.

La începutul acestei săptămâni, Chris Terheş a fost prezent la Zalău, într-o vizită de lucru. La sediul AUR din municipiu, europarlamentarul s-a întâlnit cu Gheorghe Călătan – coordonatorul organizaţiei AUR Sălaj – şi Valeriu Crişan – preşedintele Partidului Republican din România, filiala Sălaj.

S-a purtat discuţii pe tema alegerilor europarlamentare şi nu numai. La Zalău, şedinţele de acest tip sunt zilnice în ceea ce priveşte această coaliţie. Prioritatea numărul 1 este strângerea de semnături pentru europarlamentare, după care urmează strângerea de semnături pentru locale şi judeţene.

Coaliţia dintre AUR şi Partidul Republican Sălaj se află pe finalul stabilirii listelor pentru alegeri, urmând a se demara campania cu privire la alegerile europarlamentare.

“Suntem 24 din 24 de ore cu telefoanele deschise la biroul de coordonare. Răspundem la toate întrebările care ne vin din teritoriu în ceea ce priveşte strategia politică pe care noi o avansăm la nivelul judeţului, fiind transmisă la nivel central.

Targetul nostru la alegerile europarlamentare este primul loc. Şi, nu poate fi altfel, având în vedere faptul că sălăjeanul nostru, Cristian Terheş, este cap de listă la Coaliţia AUR!”, ne-a declarat Valeriu Crişan – preşedintele filialei judeţene a Partidului Republican din România.

Pe aceeaşi linie se află şi Gheorghe Călătan, liderul AUR Sălaj, cel care a subliniat faptul că alianţa AUR din Sălaj este extrem de unită şi, din ce în ce mai puternică, deoarece tot mai mulţi sălăjeni îngroaşă liniile alianţei.

Alianţa este foarte unită şi hotărâtă să câştigăm alegerile europarlamentare la nivelul judeţului Sălaj. Suntem alături de domnul Terheş, iar împreună suntem o echipă unită. Zilnic vin doritori spre AUR”, a punctat Gheorghe Călătan, coordonator interimar AUR Sălaj.

 

“În momentul de faţă, alianţa AUR adună în jurul ei de departe cei mai puternici patrioţi din România. Faptul că, într-un timp atât de scurt am reuşit, inclusiv pentru alegerile locale, să strângem atât de mulţi patrioţi care să candideze, cred că este un semn extrem de pozitiv pentru direcţia societăţii româneşti.

Avem în faţa noastră un pol neomarxist format de de o parte de partidele PCR, PSD şi PNL, iar pe de altă parte de neomarxiştii de tip nou, USR, Forţa Dreptei şi PMP, ambii votând constant în Parlamentul European împotriva României, împotriva drepturilor şi libertăţilor fundamentale şi – nu în ultimul rând – împotriva naturii, pretinzând că un bărbat care se pretinde femeie ar fi femeie şi forţându-ne să mâncăm gândaci în loc de carne sau să se elimine sobele pe lemn din 2050.

Alternativa pe care noi o propunem şi pe care o oferim românilor este una naţională, conservatoare, creştin democratică, patriotică care pune în prim plan interesul României şi a românilor în cadrul Uniunii Europene. Întâlnirea de lucru de astăzi demonstrează că suntem mai  uniţi ca oricând şi clar vom câştiga aceste alegeri”, a precizat şi europarlamentarul Cristian Terheş.

You may also like

Leave a Comment