Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Europarlamentarul Cristian Terheş: “Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE”

by Mihai POP
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Europarlamentarul sălăjean a ţinut un discurs în Parlamentul European în care a ţinut să facă câteva precizări vizavi de preşedintele Comisiei Europene pe care o consideră responsabilă direct pentru creşterea preţurilor la energie, combustibil şi mâncare în Uniunea Europeană


Europarlamentarul Cristian Terheş a avut un discurs în Parlamentul European prin care şi-a expus punctul de vedere cu privire la creşterea preţurilor din ultima perioadă.

Cristian Terheş consideră că Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE ca urmare a obiectivelor și mijloacelor utopice de combatere a emisiilor de carbon.

“Dragi colegi, când Ursula von der Leyen și-a făcut campanie în acest plen, în 2019, fie aleasă președinte a Comisiei Europene, a promis o Uniune Europeană mai puternică care să aducă mai multă prosperitate pentru cetățenii ei.

La aproape trei ani de atunci, vedem o Europă mai slabă și mai mulți europeni săraci decât până acum.

Avem milioane de europeni care nu reușesc să se descurce de la o lună la alta din cauza scumpirii prețului energiei, mâncării și combustibilului.

Una dintre cauzele principale ale acestei crize este planul utopic, nerealist și nefactual al Ursulei von der Leyen de inginerie socială de a combate așa-zisele “emisii de carbon”.

Și citez: “Emisiile trebuie să aibă un preț care să ne schimbe comportamentul”, a spus Ursula în acest plen în 2019.

Vedem acum că, de la început, obiectivul ei nu a fost să combată emisiile de carbon ci să ne schimbe comportamentul prin taxe și prețuri mai mari.

Vă îndemn, prin urmare, să votați împotriva planului “Fit for 55” care va genera mai multă sărăcie și va face UE mai puțin competitivă pe piața globală.

Mulțumesc.”, este discursul susţinut în Parlamentul European, în fața lui Timmermans.

You may also like

Leave a Comment