Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentar Cristian Terheş: “Introducerea certificatului digital COVID-19 conduce la o suprimare a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor Uniunii Europene”

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

În ultima dezbatere din Parlamentul European pe “certificatul verde digital” înainte de votul final, din data de 8 iunie 2021, europarlamentarul Cristian Terheş a reiterat de ce acest certificat încalcă drepturi fundamentale și transformă UE într-un lagăr, în care drepturile și libertățile fundamentale nu mai sunt garantate.

La final, sălăjeanul a votat ÎMPOTRIVA acestui certificat.

Intervenția s-a făcut prin videoconferință din biroul Parlamentului European de la București.

“Introducerea certificatului digital COVID-19 conduce la o suprimare a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor Uniunii Europene, fără precedent de la crearea acesteia până în prezent, ce va transforma UE, dintr-un spațiu al libertății, într-un lagăr.

Țări cărora le ținem lecții de democrație și libertate au refuzat introducerea unui astfel de certificat pentru că încalcă drepturi și libertăți fundamentale.

Fiecare persoană trebuie să fie liberă să aleagă în cunostință de cauză dacă să se vaccineze ori nu, deoarece ea e singura care iși asumă riscul unui asftel de ser experimental.

Toate îndemnurile la vaccinare nu au legătură cu sănătatea populației ci cu condiționarea libertății!

Într-o reclamă susținută de Guvernul României e invitată populația să se vaccineze pentru a-și lua doza de libertate.

Nu de sănătate, ci de libertate!

S-a ajuns în UE ca liberatea să fie egală cu vaccinarea.

Din persoane născute cu drepturi și libertăți fundamentale, cum e dreptul la libertate, s-a ajuns acum ca în Uniunea Europeană asemena drepturi să fie condiționate de produse medicale experimentale.

Introducerea acestui certificat deschide o cutie a pandorei!

Deoarece cred într-o Europă liberă și democrată, în care drepturile și libertățile fiecărei persoane sunt garantate și protejate, voi vota contra acestei inițiative și vă invit să faceti la fel.

Mulțumesc.”, a fost discursul lui Cristian Terheş.

You may also like

Leave a Comment