Responsive Menu
Add more content here...


Etapa şi golul pentru Vlad Morar, în Grecia!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

După ce în runda trecută a marcat cel mai frumos gol din campionat, sălăjeanul a înscris şi în partida cu AEL Larissa şi a ajuns la trei goluri marcate pentru Panetolikos


Fie că a jucat la Universitatea Cluj, Petrolul, Rapid, ASA Tg. Mureş sau Viitorul Constanţa, Vlad Morar a ieşit mereu în evidenţă prin calităţile sale şi prin golurile marcate.

Chiar dacă în momentul de faţă evoluează în campionatul din Grecia, sălăjeanul s-a remarcat deja în tricoul celor de la Panetolikos , formaţie pentru care a marcat trei goluri importante în cele opt meciuri în care a jucat.

Cel din meciul cu Giannia a fost şi cel mai frumos, fiind declarat golul etapei în campionatul din Grecia, fapt pentru care, înaintea jocului de duminică cu AEL Larissa, Vlad Morar a primit un trofeu.

Se pare că distincţia care a primit-o pentru cel mai frumos gol marcat l-a ambiţionat pe jucătorul originar din comuna Crişeni, care şi în ultima partidă de campionat şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. În meciul cu AEL Larissa, Vlad Morar a deschis scorul încă din minutul 15 şi a contribuit la o victorie importantă a echipei sale.

“Sunt foarte bucuros că am reuşit să marchez din nou şi să obţinem cele 3 puncte care sunt foarte importante pentru noi. Sper să o ţin tot aşa şi să înscriu cât mai multe goluri. Mai avem trei meciuri în acest an pe care trebuie să le câştigăm pentru a termina turul pe un loc cât mai bun”, ne-a declarat Vlad Morar.

Chiar dacă în Grecia joacă la o echipă din a doua jumătate a clasamentului, Vlad Morar nu ascunde faptul că se gândeşte şi la naţională, cu atât mai mult cu cât selecţioner este Cosmin Contra, cel care i-a fost antrenor la Petrolul în anul 2013.

“M-am acomodat în campionatul din Grecia, chiar dacă la început a fost mai greu. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, cu cât voi marca mai multe, cu atât mai bine. Trebuie să mă pregătesc şi să joc cât mai bine, iar dacă voi fi chemat la naţională, cu atât mai bine”, a mai spus sălăjeanul.

Echipa la care joacă Vlad Morar ocupă locul 12 în campionatul din Grecia având trei victorii, patru remize şi cinci înfrângeri în primele 12 etape. În runda de la finele săptămânii, Panetolikos joacă în deplasare la Lamia, iar dacă va câştigat va mai putea urca câteva locuri în clasament.

You may also like

Leave a Comment