Eşec drastic pentru tineretul de la HC Zalău în prima etapă din retur

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 619 views
A+A-
Reset

După o pauză de mai bine de două luni, tineretul de la HC Zalău a revenit în acţiune la finalul lunii ianuarie. Trupa pregătită de Valeria Motogna s-a deplasat la Braşov, pentru duelul cu Corona, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a, prima din returul Campionatul Naţional de Tineret.

Corona este o echipă cu pretenţii în Seria A, în timp ce Zalăul este alcătuit din jucătoare tinere cărora li se alătură jucătoate cu experienţă, dar care evoluează mai puţin la echipa de senioare.

Pentru jocul de la Braşov, la tineret au evoluat Andreea Bujor, Daniela Necula, Ioana Dănilescu şi Andreea Serencu, toate venite de la echipa de senioare.

Însă, din păcate, rezultatul nu a fost unul favorabil pentru sălăjence, iar Corona Braşov avea să se impună la scor, 34 – 21, după ce a condus şi la pauză cu 16 – 9.

Pentru HC Zalău, cea mai bună marcatoare a fost Andreea Bujor cu 7 goluri înscrise din 19 aruncări încercate, dintre care 5 goluri au fost din aruncări de la 7 m. Ceva mai eficientă a fost Ioana Dănilescu cu 5 goluri marcate din 9 aruncări.

După jocurile disputate în prima etapă din retur, HC Zalău ocupă locul 5 în Seria A, din 6 echipe, cu 6 puncte. Lider este SCM Rm. Vâlcea (13 pct.), urmată de Corona Braşov (12 pct.), Minaur Baia Mare (10 pct.) şi Gloria Bistriţa, tot 6 puncte ca HC Zalău. Ultima clasată este Măgura Cisnădie.

Următorul joc pentru HC Zalău va fi duminică, începând cu ora 17.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

HC Zalău: Denisa Rus, Kata Kovacs – Andreea Bujor (7 goluri, 5 de la 7 m), Ioana Dănilescu (5), Bianca Cozma (3), Daniela Necula (3), Andreea Serencu (2, 1 de la 7 m), Beatrice Roş (1), Miruna Labo, Evelin Kovacs, Alesia Grindean şi Antonia Pop. Antrenor: Valeria Motogna

You may also like

Leave a Comment