Responsive Menu
Add more content here...


Eric Verdeş, finalist la un turneu ITF J3 în Austria

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Tenismanul sălăjean este favoritul numărul 2 la turneul ce are loc în această săptămână la Wolfsberg


Eric Verdeş este legitimat la CS Winners Cluj-Napoca. Însă, se antrenează şi în Sălaj la baza Transilvania Tenis Club, din partea căreia se bucură şi de sponsorizare. Săptămâna aceasta, sălăjeanul s-a aflat în Austria, acolo unde a participat la un turneu ITF de categorie J3.

Competiţia s-a desfăşurat în Wolfsberg. Sălăjeanul a fost cap de serie numărul 2.

A debutat luni în competiţie şi a reuşit o victorie clară în primul tur. Verdeş a trecut în două seturi de austriacul Janis Graski, scor 6 – 1, 6 – 3. În runda a doua, sportivul din Sălaj s-a duelat cu un tenisman din Elveţia, Andrin Casanova, meci pe care l-a pierdut.

Eric Verdeş a participat şi pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut echipă cu italianul Filippo Romano. Cuplul format de cei doi a fost favoritul principal.

Cei doi au avut un parcurs bun la turneul din Austria. Au trecut fără probleme în primul tur de perechea Piet Luis Pinter, Ofek Shimanov. În sferturi, Verdeş şi Romano s-au impus în două seturi în faţa italienilor de la Enrico Baldisserri şi Gianluca Cadenasso.

Ajuns în semifinale, cuplul Verdeş-Romano a reuşit să câştige şi de această dată. De această dată, au învins perechea Taym Al Azmeh (Germania) şi Idriss Haddouch (Belgia).

În ultimul act, Eric şi Filippo au întâlnit cuplul italian Federico Bondioli şi Massimo Giunta. Italienii au reuşit să câştige. Astfel, Verdeş a obţinut medalia de argint, performanţă care îi aduce puncte importante în clasamentul ITF.

You may also like

Leave a Comment