Responsive Menu
Add more content here...


Eric Verdeş, după ce a ales să plece în State: “Nivelul este foarte ridicat, multe competiţii şi multe oportunităţi pentru a progresa”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Tenismanul îşi doreşte să progreseze în carieră şi oportunitatea de a evolua pentru una dintre cele mai puternice Universităţi din lume nu avea cum să fie ratată. Verdeş se va duce în New York pentru a evolua la Cornell University

Despre Eric Verdeş am tot scris şi cu siguranţă că vom mai scrie. Am relatat de-a lungul carierei sale toate rezultatele notabile obţinute la nivel de copii sau juniori.

Are nenumărate reuşite în tenis, de la titlul de campion naţional şi până la un turneu ITF câştigat, turneu de categorie J3. Însă, a ajuns la o vârstă în care trebuie să facă un pas important pentru a ajunge acolo unde-şi doreşte, iar după ce a absolvit cu brio examenul de bacalaureat, Eric s-a decis asupra viitorului său.

A decis că plecarea în Statele Unite ale Americii este cea mai bună variantă pentru dezvoltarea sa atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal.

A primit o bursă de studiu de la Cornell University, una dintre cele mai bune Universităţi din lume. Este un pas pe care Verdeş susţine că l-a făcut strict pentru dezvoltarea sa din punct de vedere sportiv.

“Este un pas important, un pas pe care l-am făcut strict pentru dezvoltarea mea ca jucător de tenis. Voi juca în Campionatul Universitar. Nivelul este foarte ridicat, sunt multe competiţii şi multe oportunităţi pentru a progresa. Voi juca pentru Colegiul la care merg, nu voi juca doar pentru propria persoană, să spun aşa, ceea ce este o diferenţă faţă de turneele ITF”, a spus Eric Verdeş, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment