Responsive Menu
Add more content here...


Eric Verdeş, campion naţional!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Tenismanul sălăjean a devenit campion naţional alături de echipa ACS Tennis Team Bucureşti, la ultima ediţie a Campionatului Naţional pe Echipe U 18


Eric Verdeş reuşea la începutul anului 2018 să devină vicecampion naţional la dublu, la U 14. Tenismanul de la CSM Zalău, la vremea aceea, reuşea această performanţă, după o lungă pauză în care tenisul de sub Meseş nu era la nivelul dorit de iubitorii acestui sport.

Încet-încet, în “sportul alb” din Sălaj au apărut nume noi, nume promiţătoare şi care vor să facă înaltă performanţă. Eric Verdeş a dat tonul, urmat de Ioana Lung, Oana Flonta şi mai nou, Patrik Bolduţ, de altfel, cel din urmă este proaspăt medaliat cu bronz la Naţionale.

Tot la Naţionale a participat şi Eric Verdeş, la finele săptămânii trecute, reuşind o performanţă demnă de lăudat, încununându-se campion naţional, alături de ACS Tennis Team Bucureşti.

Tânărul legitimat la CS Winners TC Cluj-Napoca a participat la această competiţie reprezentând echipa din Bucureşti, în baza unei colaborări.

Cinci echipe s-au aflat la start la Campionatul Naţional pe Echipe U 18, competiţie desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. ACS Tennis Team Bucureşti, Dinamo Bucureşti, AS Club Politehnica, ACS Junior Pro Tennis şi CS Dacia Galaţi sunt echipele care s-au luptat pentru locul 1 la cea mai importantă competiţie naţională la această categorie de vârstă.

Echipa lui Eric Verdeş era favorită principală, iar tânărul tenisman din judeţul Sălaj a jucat excelent în toate meciurile, ajutându-şi echipa să câştige locul 1 şi să devină campioană naţională.

Este o performanţă notabilă pentru tenisul sălăjean, care ne dă speranţă că într-un viitor apropiat am putea să-l vedem pe Eric alături de tenismanii de elită din sportul alb.

Verdeş are un parcurs excelent şi la simplu, acolo unde recent a reuşit să câştige primul său turneu ITF. Sportivul sălăjean se află în prezent pe locul 212 în clasamentul ITF.

Mai multe amănunte, în ziarul Sportul Sălăjean din 29 septembrie.

You may also like

Leave a Comment