Responsive Menu
Add more content here...


Eric Verdeş a urcat pe podium la o competiţie ITF

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Tenismeul sălăjean a avut o comportare foarte bună la ITF U18 Bistriţa, reuşind la final să obţină medalia de bronz


Eric Verdeş este unul dintre cei mai talentaţi tenismeni sălăjeni, fiind şi numele de care se leagă speranţele sălăjenilor că judeţul ar putea avea din nou un tenismen care să puncteze în circuitul ATP. Eric promite să nu-i dezamăgească şi zi de zi munceşte pentru a-şi îndpelini visul de a ajunge să se dueleze cu cei mai buni.

Legitimat în prezent la CS Winners Tennis Club, Eric Verdeş reuşeşte performanţe bune, ultima fiind izbutită chiar la finalul săptămânii trecute, atunci când tenismenul zălăuan a obţinut medalia de bronz în cadrul unui turneu ITF, desfăşurat la Bistriţa.

A fost o participare numeroasă, dar asta nu a contat pentru Eric Verdeş, cel care avea să aibă parte de un duel tare încă din turul al doilea.

După ce a trecut cu 6 – 1, 6 – 0 de Sacha Grandivincet, sălăjeanul s-a duelat cu Darius Pop, cel care în primul tur a reuşit surpriza şi a eliminat favoritul principal.

Cu toate acestea, zălăuanul a trecut cu 6 – 2, 6 – 2, calificându-se în sferturile de finală, acolo unde avea să treacă tot în două seturi de Mariano Tammaro, favoritul numărul 5, cu scorul de 6 – 4, 6 – 4.

Pentru un loc în finală, Verdeş s-a duelat cu Vlad Breazu, sportiv în faţa căruia a câştigat primul set, însă, din păcate nu a izbutit să mai repete performanţa, astfel că următoarele două seturi i-au aparţinut lui Vlad Breazu.

În finală, Juan Manuel La Serna, favoritul numărul 2, a reuşit să se impună în faţa lui Vlad Breazu, câştigând turneul ITF de la Bistriţa.

În ceea ce îl priveşte pe Eric Verdeş, sportivul a avut o prestaţie foarte bună la acest turneu, iar medalia de bronz reprezintă o motivaţie în plus pentru ca la următorul turneu, tenismenul sălăjean să obţină o medalie şi mai strălucitoare.

Să mai spunem că în ultima perioadă, Eric Verdeş a mai participat şi la alte turnee importante în Polonia, Turcia, Bulgaria, Muntenegru sau chiar în Egipt.

Totodată, Eric Verdeş face parte din lotul naţional U 18 al României, astfel că noi, sălăjenii, putem visa frumos că într-o zi, Eric va participa în circuitul profesionist. 

You may also like

Leave a Comment