Eric Verdeş a revenit pe teren la un turneu ITF după o pauză de câteva luni

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 454 views
A+A-
Reset

Eric Verdeş a început aventura de pe tărâmul american. Sălăjeanul a fost admis la una dintre cele mai apreciate Universităţi din lume, Cornell din New York. Sălăjeanul va juca tenis pentru echipa Universităţii, însă, s-a dus în State şi cu gândul de a mai participa la turnee ITF.

Pe perioada tranziţiei, sportivul în vârstă de 19 ani a făcut o pauză. Ultimul turneu ITF la care a participat avea loc în luna iulie 2023, la Bacău.

Însă, după o pauză de câteva luni, Verdeş a revenit pe teren la un turneu ITF desfăşurat tocmai în Statele Unite ale Americii.

Este vorba despre un turneu M25, desfăşurat în oraşul Ithaca din New York. Eric Verdeş a ajuns pe tabloul principal al puternicului turneu, iar în primul tur a dat peste canadianul William Bartram pe care l-a învins în două seturi, scor 6 – 2, 7 – 6 (5).

Calificat în turul al doilea, Verdeş l-a întâlnit pe americanul Joshua Sheehy, favoritul numărul 6, locanicul reuşind să se impună în urma a două seturi identice, 6 – 4, 6 – 4.

În turul următor, americanul avea să piardă în trei seturi în faţa brazilianului Karue Sell, cel care avea să câştige turneul.

You may also like

Leave a Comment