Responsive Menu
Add more content here...


Tânărul Marian Albert, desemnat „Profesorul Anului” de Episcopia Sălajului

Marian Albert a fost desemnat de juriul Episcopiei Ortodoxe a Sălajului drept „Profesorul Anului”. Preţioasa distincţie este acordată de către Episcopia Sălajului începând cu anul 2009

by Mihai POP
0 comment 2,1K views
A+A-
Reset

Cu binecuvântarea şi sub preşedinţia Preasfințitului Părinte Petroniu, la sediul Episcopiei Sălajului a avut loc în zilele trecute întrunirea Comisiei de evaluare a dosarelor profesorilor de religie, în vederea acordării titlului de „Profesorul anului”.

Distincţia este acordată de către Episcopia Sălajului, în fiecare an, pe baza unei evaluări complexe, care implică analiza activităţii de către profesori, preoţi, Consiliul consultativ al profesorilor de religie şi Comisia de concurs organizată la nivelul Centrului Eparhial.

În acest an, în ultima etapă de evaluare au intrat dosarele următorilor candidaţi: Marian Albert, Dana Rus, Anca Șulumete, Marinela Tiran şi Mihaela Gârboan.

Din Comisia de evaluare au făcut parte Părintele consilier cultural Mihai Dobocan, Părintele inspector pentru cateheză parohială Ioan-Sergiu Gaga, doamna inspector şcolar prof. Mioara Gudea, preoţii Călin Mateiu şi Petru Brisc, dar şi profesorii Florin Lazăr, Dan Moșincat și Marcel Petrean.

În urma analizei activităţii desfăşurate în acest an şcolar şi a votului celor prezenţi, profesorul Marian Albert a fost desemnat „Profesorul anului”.

Marian Albert este fiu al satului Solomon (comuna Gârbou). A început ABC-ul la Școala Gimnazială Nr. 1 Gârbou, după care a urmat Liceul Ortodox “Sf. Nicolae” Zalău.

A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi are un master în trei religii monoteiste: Creștinism, Iudaism și Islam.

Actualmente, Marian Albert este profesor de teologie la Colegiul Național “Silvania” Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miecuri, 19 iunie.

You may also like

Leave a Comment