Responsive Menu
Add more content here...


Emilija Lazic, pe locul 2 în clasamentul golgheterelor din Liga Florilor

Deşi are un nou sezon de coşmar, în grădina de la HC Zalău străluceşte puternic o floare care creşte frumos de la meci la meci. Sârboaica Emilja Lazic are un sezon individual bun, dovadă fiind locul 2 ocupat în clasamentul golgheterelor din Liga Florilor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 794 views
A+A-
Reset

HC Zalău este departe de echipa care reuşea să devină campioană naţională sau chiar de cea care aducea ultima medalie în Cupa României. Gruparea de la poalele Meseşului se luptă pentru  evitarea retrogradării în ultimele sezoane, dar situaţia s-ar putea îmbunătăţii în sezonul următor când echipa va beneficia de un buget mai consistent. Însă, chiar dacă colectiv trece prin clipe grele, individual se mai remarcă câte o jucătoare. O putem aminti pe Roberta Stamin, convocată la naţionala României, Tatyana Prycop convocată în premieră la naţionala Ucrainei în acest sezon, dar şi pe Emilija Lazic care în acest sezon s-a transformat într-o marcatoare desăvârşită.

Sârboaica este de departe cea mai bună marcatoare de la HC Zalău, fiind pe locul 2 în topul golgheterelor din Liga Florilor.

În cele 23 de meciuri disputate în acest sezon, Emilija a reuşit nu mai puţin de 148 de goluri, având o medie de peste 6 goluri pe meci.  Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Nathalie Hagman de la SCM Râmnicu Vâlcea este cea mai bună marcatoare din Liga Florilor cu 180 de goluri marcate. Pe locul 3 se află Dijana Mugosa de la SCM Craiova, cu 135 de goluri marcate.

Următoarea jucătoare de la HC Zalău în acest top este internaţionala Roberta Stamin cu 95 de goluri marcate în 23 de meciuri disputate şi Tatyana Prycop cu 80 de goluri înscrise în cele 20 de partide în care a jucat.

Până la finalul sezonului, HC Zalău mai are de jucat în deplasare la Măgura Cisnădie, acasă cu Rapid Bucureşti şi în deplasare la Minaur Baia Mare.

You may also like

Leave a Comment