Responsive Menu
Add more content here...


Emanuela Lazăr a cucerit bronzul la Campionatele Naţionale Şcolare

by Monel SABOU
0 comment 4,8K views
A+A-
Reset

După o secetă de mai bine de 15 ani, antrenorul Gheorghe Panc a „resuscitat” luptele libere feminine din judeţul Sălaj. În cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare de la Sfântu Gheorghe, eleva profesorului de la Clubul Sportiv Şcolar a urcat pe treapta a III-a a podiumului de premiere la cat. de greutate 46 kg.


Cu doar doi sportivi prezenţi în concurs din cei trei calificaţi la finala Campionatului Naţional Şcolar de lupte libere, unul nu a reuşit să-şi facă categoria de greutate, Clubul Sportiv Şcolar Zalău a reuşit să se întoarcă acasă cu o medalie de bronz.

Performanţa a fost reuşită în competiţia feminină de către Emanuela Lazăr (cat. 46 kg), o sportivă calificată la etapa finală a naţionalelor după ce a ocupat locul 3 şi la etapa zonală ce a avut loc la Timişoara.

„Pentru mine este o mare bucurie această medalie. După mai multe performanţe bune obţinute în competiţiile masculine, iată că am reuşit să sparg gheaţa şi să cuceresc o medalie şi la luptele feminine. Bucuria este cu atât mai mare cu cât nu s-a mai câştigat o medalie la lupte feminine de mai bine de 15 ani.  Acest rezultat ne dă mare încredere pentru viitor. Sper ca şi ceilalţi sportivi să se ambiţioneze şi să facem o figură frumoasă şi la finala Campionatului Naţional Individual de cadeţi, competiţie ce va avea loc în perioada 8-11 iunie  la Botoşani”, ne-a declarat prof. Gheorghe Panc, unul din cei trei antrenori ai secţiei de lupte de la CSS Zalău

Lotul de sportivi a CSS Zalău calificat la finala Campionatului Naţional Individual de Lupte Libere este următorul:

Emanuela Lazăr (cat.46 kg), Ionuţ Albu (cat.42 kg), Alin Trif (cat.46 kg), Gabriel Chereji (cat.50 kg), Sergiu Pop (cat.54 kg), Răzvan Bojan (cat.58 kg),  Dan Iepure (cat.63 kg), Cristian Trif (cat.69 kg), George Orţan (cat.76 kg),  Mihai Fizeşan (cat.85 kg) şi Marius Pop (cat.100 kg).

(Mai multe despre competiţia de la Sfântu Gheorghe, dar şi alte informaţii interesante legate de activitatea de lupte libere din Sălaj, în ediţia tipărită de miercuri, 31 mai 2017)

You may also like

Leave a Comment